Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja ode Odose doktori Odose zavarivaci Porodice sa djecom Odose 18godisnjaci I 50ogodisnjaci
da klošari nemaju po 5 ugovora o djelu i naknda bilo bi za sve posla, ali vlada podjeli pomoć podobnim hotelima, agencijam i prevoznicima i obična raja noga, ko vas jebe, a tek 2021 što će da bude jebbena, manje posla, manje para i na kome će se to osjetiiti na maloj raji, uhljebi nisu osjetili koronu jer je bila puna plata, topli, karta i regres. hvala provaliću i SDA na tome
Problem je što država upravlja ekonomskim i socijalnim sistemom otprilike uspješno i na način upravljanja migrantskom krizom. dok god budemo imali takvu državu (političke stranke i politiku) veću korist od ekonomskog sistema zemlje imače neko treći izvan ove zemlje, a nema spasa ni hajra ni ovoj zemlji ni narodu
problem zemlje nije nezaposlenost, jer je to zakonitost važećeg ekonomskog sistema. problem nije visina plaća, no nepravedni odnos prema nezaposlenima jer nemaji naknadu za nezaposlenost za koju nisu krivi kao što ni zaposleni nisu zaslužni za zaposlenost. čim se počne isplaćivati naknada svim nezaposlenima bice manje nezaposlenih i smanjiće se eksploatacija zaposlenih, a ekonomski sistem će postati stabilniji i damoopstojniji..a u zemlju će dolaziti direktne investicije
Malo po malo.Izaci ces Bosnjo na ulice, htio ne htio!!!
Samo da pitam nase dijaaporce kakk je vrijeme kod vas ?
ma bitno da je Fodil prije toga zaposlio milion nas po EU
Šta nas briga koliko je zaposlenih i nezaposlenih. Najbitnije je da čovjek ima svoj nacionalni identitet, pravo da slobodno izražava svoja vjerska uvjerenja, da se moli bogu kad god hoće i gdje god hoće. Samo to nam treba, a ostalo će bog dati.
@modestiblejz123 Najbitnije je da je bitno najbitnije.
Šta sad
Sutra fadil i bake pustaju plaćeni oglas za 100 000 novi radni mjesta.
@NeVjerovatno20 A ti plati profesora bosanskog da te nauči da riječi završavaju i na h
Pustite se ljudi vise te suplje price da nam je lose otkad pandemija traje i sva ta prica oko korone, nama je pandemija u ovoj drzavi otkad znamo za sebe, i ranije je bila kriza u svim segmentima to se zna, ovdje imaju ovi sto su na budzetu, njihovi poltroni, ovi sa štelama i neki sreckovici koji su igrom slucaja nesto ostvarili, ostali zive od danas do sutra i to je zalosno, prosto moras biti maler da se ovdje rodis i da nesto radis.
Ne znam o cemu vi to. Bakir je otvorio 100.000 novih radnih mjesta sto u Njemackoj sto diljem svijeta evo najavise i Katar sto na birou za nezaposlene. SDA otvara mahom nova radna mjesta.
Dodati nekih 5000 otpustenih bas 31.12.
Ma vala bolje ne radit
Ludilo al nam dobro ide, puknut cemo od napretka
ahaa, a koliko je porast zaposlenih po EU, Njemačka, Austrija, HR itd. Nisu to nezaposleni, samo nisu više zaposleni po ovim našim kvazi firmama, robovlasničkim. dabogda još više bilo nezaposlenih, pa nek rade sami. oca im robovlasničkog.