Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne! Ne i NE !!!!! Posljedice će biti rušenje ove nesposobne vlasti!
Ništa se neće bitno dogoditi.Raja će kuckati po tastaturama dok tonemo u glad :D
Treba malo narod da ogladni.Puno smo se raspojasali jarani moji .Ne valja to :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedina smo drzava gdje je legalizovana kupovina fakultetskih diploma za stranacke pudlice...to nema ni u zimbambveu...
@BiljnaMrs Dobro je da si pelcovan. E sad budi fin i javi nam kad krenu nus pojave, ono tipa kanceri i tako to... Pozdrav!
Sve sto je reko tako, ovdje se ide da nas uniste na taj nacin sto nam nedaju vakcine i time cemo uci u crvenu zonu i necemo nista uvoziti niti izvoziti i onda belaj nastaje, sve mi govorimo nece ovo nece ono a tome se ide.
Ja bih ovu trulu tvorevinu stavio u izolaciju. Ogradio bih je zidom, pa onda minska polja i svima iz te tvorevine zabranio da mogu izaći. Svijet bi bio puno bolje mjesto, da ova trula tvorevina, nikada nije ni postojala.
Pravite ugovore s Rysima i Kinezima, kao da mora biti ove zapadne, Srbija i jest uspjesna jer je nabavljala pd svih.
Kasni vakcina zbog korone garant
ma nece u Bosni je Svedski metod,možda i nesvjesno primjenjen
Nema straha tu su svjetski uglednici Komšić i Džaferović koji su Lavrovu rekli odlučno NE pa možemo očekivati vakcine prije 2023 godine.Oni će na tečnom engleskom svijetu objasniti da bi mi rado da nam se doniraju te vakcine.A svjetski moćnici se utrkuj ko će više pomoći državi koju ono predstavljaju.Sretan je narod koji ih ima.
A klix je racku
Eksperti: Korumpirana i nesposobna vlast ce dovesti do totalnog kraha drzava i velike neimastine. Bosanci: onaj Bil Gejc!
Preživjela je BiH mnogo veće nestašice, preživjeće i bez sumnjivih vakcina nakon kojih opet nosiš masku, opet držiš distancu i još pride potpišeš da preuzimaš odgovornost na svoja pleća, umjesto firme koja je proizvela cjepivo. Zamisli kupiš novo auto i potpišeš da odustaješ od svojih prava ako ostaneš invalid zbog serijske greške na autu ...?!
Kad se 300 miliona ljudi vakcinise oko nas stvorit ce se zastitni prsten oko nas 3 miliona poznatiji pod imenom “imunitet krda”. Kazu da imunitet krda funkcionise kad se vakcinise preko 50%, a posto mi cinimo manje od 1% Evropske populacije mi nas ce Evropsko krdo 100% zastititi i kod nas ce zarazenost pasti na minimum. Da bi ovo radili treba nam dozvoliti da se mjesamo sa ostalom populacijom EU
Sad ce Erdogan spasiti BiH jer je Alija dao u amanet Turcima..
Pazi ti ucijena,koje igre koje manipulisannje
Kakva glupost, kakvo zastrašivanje u kojem vi kao medij učestvujete!
koje budale tamo jebote. imal iko ko nezajebava bosnu ovdje. bosnjaci u presednjistvu sjeli i oslobodili se svak ce drugi raditi za nas iz cazina sam zivim u usa. ali vake lijenosti nigdje neces vidjeti
Kad pustiš korumpiranu politiku da ovlada pravosuđem, zdravstvom i školstvom, onda je propast neminovna. Žalosno je jedino da u BiH još uvijek ima onih koji podržavaju ovu vlast. Ovdje vlast vrši eutanaziju države.