Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada se neće moći procijeniti šteta koju je SDA, odnosno jaka islamistička struja u toj stranci, nanijela štete Bošnjacima i BiH. Na dijelu teritorije koji je odbranila ARBiH prodaje se zemlja Arapima za izgradnju zatvorenih naselja. Na istom dijelu teritorije imamo kampove za ilegalne migrante koje će i nastaniti kod Bošnjaka. Zapišava se i islamizira na loš način jedan komad zemlje Bosne. Nema tu više Bosne, a nestati će i Bošnjaka.
Jel ti krivo? Bit će Bosne i Bošnjaka tebi za inat
kad cujem termin arapi zeludac mi se okrene,fuj!!!!dosta sam vremena preoveo s njima,veoma los karakter,los odnos prema zenama uvijek osorni i postavljaju se iznad.
Sin ministar ćaća parlamentarac sa papirima iz štamparija koji crni nepotizam i obezvrijeđivanje školstva kombinacija koza nostra za propast .
Vidim da ovi arapi ili nemaju smisla za biznis ili ne znaju sta ce s parama pa dosli kod nas u Bosnu da peru pare. Gdje ces u Vareš? Ulozi negdje gdje ce ljudi dolaziti, blizu glavnih saobracajnica, gdje se ima jos stogod vidjeti sem siromasnih bosanskih sela.
Ah opet Potemkinova sela...
Koja pametna zemlja jos prodaje zemlju strancima??? Ulaganja da ALI VLASNISTVO SE NE DAJE OKUPATORIMA NI U RATU NI U MIRU. Balkanci su, jednom rijecju, zaista glupi.
@gooUser1562662681 sve zemlje okruženja, a i u Dubaiju je tako
neko im isprico za vares ako si tamo bio nesto si klepio pa se nafurali...
Kamo srece da su Njemacki, ali sta je tu e
Moze li ko investirat da se ovo smece pokupi iz korita rijeka prvo i da se ulice ociste od chadji, pa nek onda rade adrenalinske parkove, :)
po koji put ublehari
Mozete li vi ikog drugog dovest sem Arapa i njih mi je pun k....
Varaju ljude u Arabiji
Jebali te turistički hoteli i centri za igru neradni ima. Zašto ??, taj kompleks zemljišta ne posade žito ili bilo što što može narod prehraniti.
Mi smo više navikli na " laganje u BiH" nego na " ulaganje " u istu !!!
Taman. Neka tamo smjeste one divljake iz Blažuja i Bihaća.
Kamen temeljac,ukljucena vlada,kraj.Izmisli nešto novo pa ispocetka kamen temeljac,vlada, nula bodova.
Umjesto da postanemo corona free,postacemo alcohol free zona...0,00% alc.