Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda prodavala vrtice ambasadama! Austrijska, kineska... Bravo Trojka, obnoviti sve vrtice za nasu djecu bi morao biti prioritet.
Provlem je u opštinama i kantonu koji uredno naplate građevinske dozvole i naknade a te novce troše nenamjenski umjesto da usmjere u lokalnu infrastrukturu. Povrh svega nađe se idiot pa da građevinsku dozvolu za objekat penny plus u Velešićima i sad trebaju desetine miliona KM poreskih obaveznika da se isplati šteta. Dajte javno ime i prezime osobe koja je penny plus dala građevinsku dozvolu!
Bom nadam se da ce se moci ovaj plijesan izbaciti.
30 godina nakon rata mi obnavljamo vrtic
Useru 2872, tacno! Ali si zaboravio reci 28 godina vladavine sda vrtici se samo prodavali ambasadamo i otvarali privatni. Ono malo javnih je sve iz donacija! Niti jedan iz kantonalnih para!
ne mogu da vjerujem da je i ovdje neki vrtic. pa ljudi mohi oni drugovi sve planski pravili. Gdje je sad vrtic,ovoliki, na Tibri 2. ili Nova Otoka. aoj.
Pa kad je urbanizam kao segment arhitekture i planskog razvoja grada potpuno uništen i degradiran. Sada vlada prvobitna akumulacija kapitala = pljačka i za ovakve stvari nema mjesta jer ne donose lovu (barem ne pojedincima, društvu je od velike koristi)
Na tibri treba pitati memica a za novu otoku efendica!
SDA nikada nije ulagala u vrtiće, samo čekala sadaku.
U NORMALNIM USLOVIMA OVA CRNA - MEMLA - OVAKVI OBJEKTI SE RUŠE. GDJE ĆEŠ DJECU U OVO OSTAVITI !
nema unutra memle sekunde.
Bravo