Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasično zapišavanje teritorije...
Gdje su Mostarci koji su branili Mostar? ‘A bosnjackoj zemlji u centru Mostara val prave UZP objekt i sve to jos finansira vlada Federacije BiH, iste one kojoj pohrvacena manjina placa bijedno poreze, nedovoljno i za manjinu, a trosi budzet kao da ga Hrvatska placa, a ne Bosnjaci?
Klasična kriza identiteta.
Klasična kombinacija HDZ fašizma koji se mora srušiti mirnom ili drugim sredstvima da bi BiH bila slobodna zajedno za izdajničkim kriminalcima Trojke koji se finansiraju kokainom i koji su dovedeni da pozatvaraju one koji su branili BiH pod mantrom izmišljenih afera: respiratori, diplome, tenderi…. Dok Bošnjo u šeher Sarajevu jede vnago misleći da je čokolada. Samo glup grad je mogao 70% svog glasa dat trojki i popušit foru. Samo gomila Sulja i Muja.
Normala ba. Čim zakorače u Imotski, PRAVI hrvati ih zovu onim što i jesu: bosanski katolici odnosno bosanci
Hrvati su gora gamad od chethnika, '93 su nam zabili nož u leđa i počinili gore zločine od njih, a Bošnjaci su im valjali više od pape i Rima. Stotine dokumentovanih zločina uzphzhb nikad još nisu procesuirani iz Stoca, Mostara,zapadne Hercegovine, Viteza,Žepča,Vareša,Kreševa,Kiseljaka...
Supak,ko je primao vase izbjeglice,nisu ni wc znali koristiti....kako vas nije sram....??!!
Da bog d'o da se sve sruši !!!
Cuj Hrvatsko,joj shkutorije hoce na silu da budu Hrvati😂
Ne moze se nista zvati hrvatsko u drzavi Bosni i Hercegovini , jeli to jasno ili nekome smeta .... ovo pozoriste , a ne kazaliste , treba imati neko neutralno ime .
Što ti to babo nije rekao '95.
Kad ti moraš nekome nešto dokazivati i označavati te neki prefiksi, vazda neki svetac. Te hrvatski klubovi, te hrvatske teretane, hrvatsko kazalište, hrvatske šume, hrvatska elektroprivreda, hrvatska društva... nigdje veze. Zamisli praviš pozorište usred grada i daješ mu prefiks hrvatski. E šta to može značiti nego da samo Hrvati tu mogu doći i da niko drugi nije dobrodošao. I onda nama kažu da smo mi protiv BiH, jesmo ku..ac.
Cuj hrvatsko pozoriste na teritoriji Bosne i Hercegovine.Gdje to ima? I do kada više seljaci koji su slegli iz kamenjara da uništavaju gradove Bosne i Hercegovine.
postoji li bosnjacko kazaliste u hrvatskoj?
Zasto bi kad su manjina u hr i doseljnici nisu starosjedioci kao Hrvati u BiH. Ima lijepo HNK kao i u Mostaru u koje mogu ici.
UZP
A, bazen nasoj Lani nista...
sve jae al hrvatski nije
klasicno zapisavanje teritorije za prefiksom hrvatskog
Moze li mi neko objasniti , zasto dobijem dosta negativnih lajkova kada postavim pitanje : kako nesto moze imati hrvatsko ime /kao ovo pozorisyte , na primjer / u zemlji Bosni i Hercegovini ....!!!!
Pa, realno nije to nista strasno, imas i u Americi npr. Italijansko, Irsko itd... problem je kod nasih konotacija sto se to odmah pripaja susjednoj drzavi, a ne nesto autohtono BiH.
Pa imas Kineske četvrti po Americi i Europi,imaš Irske domove kulture po svijetu.... kako ti nije jasno da u jednojnzemlji mogu biti i Hrvati i Bosanci ,nebitno jeli to BiH ili Hrvatska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Može "žurno kazalište" da se radi, a Lanin bazen će bit "ako Bog da". Gradonačelniče, sram te bilo.
Lanin bazen? Zato vam i jest ovakvo stanje u državi
HNk u HNK
Spremaju treci entitet