Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći aerodrom na svijetu u Turskoj izgrađen za 4 godine, ovi prave kružni tok i 200 m puta 7 godina
ah ta trojka... od 2018. vlast
Vogoscsnsku petlju i most treba prosirit na dvije trake...pocnite raditi odmah na tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je sa prvom transferzalom zna li se šta
Zna neko je uzeo ogromnu lovu od Penija i sad ovi traze 5 puta vise da uklone nelegalan objekat a kod nas slusaju MMF koji kaze da se i za nelegalne objekte mora platiti jer to nisu njihove vec nase pare i tako se najbolje razbacivati tudjom lovom
Ova cesta Drinskom ulicom dokaz je neznanja, nemoći, kurcobolje.
Sve nesto zapocinju a nikako da zavrse i kad ce se konacno zavrsiti ako vidimo da se iz pravca Brijesca prema Buljakovom i ovom famoznom kruznom toku nista ne radi, ovim ce spojiti dio prema Alipasinu a kako se s druge strane ukljuciti na kruzni jedino da postave kran i da na kruzni dizu auta
S obzirom da je na gradilištu samo 7 radnika, mogu reći da su ga i brzo napravili
Samo dajte posao Euro-Asfaltu i svi rokovi će se probiti. Pogledajte izgled potpornog zida preko puta SDA tajkuna Huse Ćesira, katastrofa živa.
Vec je sav ispucao
engleska na aparatima kad vide kolikacki nam je tok
kružni tokovi su naj veći uspjeh u bosanskoj ekonomiji.
Nešto naget ovaj tanjur.Bit ce veselo kad pokisne.
Centrifugalna sila baca u Buljakov potok. 😂
Presporo i nesistematicno gradjenje, vec sporadiscno. Cekamo Vlakovo spoj sa A1, cekamo raskrsnicu Bulevar, cekamo Tunel, Vogoscu, Tranzit, Drinsku, Grbavicu kruzni tok, itd. A guzve sve vece
Kakve veze ima Vlakovo sa Zavodom za izgradnju Kantona Sarajevo i JP Ceste Sarajevo??? Za Vlakovo de obrati Autocestama Federacije u Mostaru to jeste HDZ-u!
pa bilo je već i vrijeme, 7 i kusur godina se gradi to malo jada od ceste, pa ljudski život je 70 do 80 godina , nije 500 godina, presporo je to, smiješno, žalosno ...
Samo kod nas završiš kružni tok i odeš u penziju.
Koliko ste novca i lokacija dali kriminalcima koji su izgradili nelegalne objekte na državnom zemljištu trasom saobraćajnice? Umjesto da krivično odgovaraju vi ih nagradili. Pošten čovjek kupi legalnu nekretninu i plati porez a vi taj novac date kriminalcima za nelegalnu gradnju. Sram i stid da vas bude. Država stimuliše kriminal!
Majke mi obi kinezi za mjesec napravili
Šta je sa mostarskim raskršćem zna li se šta, to je po meni dosta bitniji projekat od ovog, spajanje autoputa sa kružnim na mostarskom, projekat stoji 10 godina. Muzur obećao pa slagao.
Nemojte, ba, kružni tok!!! Pa to je k'o Bermudski trougao za vozača Bošnju.
Show program
Da nije istinito bilo bi tužno, 7 godina za pišljivih 500m i mi se cudimo što su nam saobračanjite kakve jesu, da nije Tito izgradio prema današnjim ekspertima hodali bi mi kaldrmama još.