Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko negativnih komentara a vrhunski projekat. Svaka cast na ovom projektu. Ali problem je sto narod to nije zasluzio. Stoka
Ovo je jedan veliki plus, kako za Sarajevo, tako i za Ilidžu a vi pričajte šta hoćete.
Bitno je da se Sarajevo gradi, sta je sa ostalim gradovima? To sto je Beograd radio Jugoslaviji to sarajevska politika jos vise radi ostalim gradovima u BIH.
moze li ovaj most podnijet tezinu dva tramvaja u istom trenutku i vozila na njemu?
@Y2K evo dobrovoljca za test, trebat će im javit, ako padne padne
ali.ali. tramvaj je jako daleko od Kovaca ili Butmira. nije to to. jako je to sve daleko od svega. jedino eto valha nesto sok. kol. i Hrasnici.
@fbUser1687 Kovači nisu uopšte daleko od tramvaja, to je od Baščaršije negdje 5-10 min hoda možda malo više
ovdje izgleda usteda para i sredstava. vidite da ne idu 2 metra u dubinu sa poloze cijevi. velika usteda...kolko su vamo od Cvile do Illidze hapa hapa. nije ok.
Iako sam vrlo zadovolja dosadasnjim radom Adnana, mislim da je pruga do Hrasnice nestrateski predizborni potez. Fokus je trebao biti mnigo potrebnija pruga do Dobrinje, ali to se niko ne usudi ds radi jer rjesavanje pravnih sporova nije potrz koji se moze marketizovati pred izbore.
Ja mislim da ste vi gospođo mentalno zaostali. Pruga do Hrasnice je u projektim rješenjima od 1954. godine. To možete provjeriti sa starijim osobima ili u katastrima. Dobrinja je periferija.
Trasa za Dobrinju nije spremna, a za Hrasnicu je bila čista
Problem ce biti kad prodje pruga sto ce poceti izgradnja i unistavanje vodozastitne zone..
Hoćeš li mi svojim vokabularom objasniti šta je vodozaštitna zona? Znaću ako budeš guglao.
Da je kakve pameti ova pruga bi pored Famosa prošla kroz Vojkoviće i IS a onda kroz Dobrinju do Nedžarića. Potrebno je bilo samo malo političke volje da se to dogovori.
@memen još ako bi se moglo nekako kroz Grbavicu pa da se spoji sa prugom prema željezničkoj stanici i dalje prema Šipu, još je u planu da ide od Stupa prema Rajlovcu (iako će bit zanimljivo gledat kako pokušavaju ako budu)
Bravo!
do zeljeznicke stanice jos ne idu tramvaji? zavrsite jedno pa krecite na drugo.
I neće ići još, jer će ispred Željezničke ovog ljeta biti privremena remiza za tramvaje dok se radi obnova remize na Otoci, zbog servisnog kanala koji je već tamo napravljen.
Koliko od Mašinske do Željezničke treba pješke, neke 4 minute?
Pruga kroz poljoprivredno zemljište, da se prevozi kupus, salata, luk, jabuke i dr.
Glup si !!! Veoma jednostavno .
Moj vjernik, ti nisi nikakav vjernik kad toliko lazes! Pa tramvaj ide izmedju dva vec izgradjena kraka ceste! Budale i neznalice samo.lazu i lazu! Mali zeleni, sram vas bilo! Puknut cete od muke i zavisti! Pa ovo se radi da hrasnicani mogu lakse u skole, ns fakultet, na posao, kod ljekara,... Sram vas bilo bijexnici jedni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
steti se samo mora odat pocast za to koliko ima svojih botova
@gooUser1705 nemoj mene uvlačit u to, nisam ničiji bot, samo kažem
plan je izmjestanje Remize i prodaja zemljista Gradzevinskim Tajkunima !
Zašto onda kreće milionsko ulaganje u obnovu remize? Samo lagati znate, a ni jednu rečenicu gramatički ispravno ne znate napisati.
koliko li Steta placa ove botove
Klasicno pranje para i pljacka ! da im je stalo do Gradzana problem prevoza mogao se rijesiti kupovinom par Autobusa ! i korist od Pruge ce samo imati Ljudi koji zive uz prugu i dalje ce iz Butmira Kotorca Kovaca Morat da se koristi Autobus
E moj GraDZane
Koje plitko razmišljanje, sva sreća pa ovakvi ne odlučuju ništa.