Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce hodati inspkecija i naplacivati kazne privatnom sektoru...tako rade čitav zivot!!! NARODNO OTIMANJE!! cuj kazna 1000KM a plata ti 500!???? gdje to ima allaha ti???? u njemackoj ja za parkiranje kazne 20e!!!
ali možeš li biti dužan u njemačkoj 20 eura za parkiranje, u nas skupe ljudi po par hiljada km
najbolja mtel vlada se hladno zadužila preko 200 miliona...bitno sad podijeliti svojima,svjesni da od 2022 nema ih ni na mapi više
ne duguje Kanton, nego pametnjakovići koji su bili na vlasti prilikom zaduženja
Duguje Kanton, duguju stanovnici Kantona, obicna bijeda na ciji racun se vlasti bogate...pecat na dugovima je od Kantona, a ne od pojedinaca
da i to onaj pečat što je gavrilo krio,sad ga se evo opet dočepo
obnovu cega? razvoj cega?
Vrijeme je da KS počne proizvoditi novac, uzmite investicije od banaka za razvoj javnih kompanija koje će da proizvode tramvaje, i sl. Zaposlite struku da razvija to. Prodajite tramvaje u svijet, liftove, motore za liftove itd..
polako tonemo u dužničko ropstvo. najjači kanton u FBiH izdvaja četvrtinu budžeta za vraćanje kredita.
Kad su uzeli vlast od SDA, ostao im je rekordno pun budzet, kojeg je napunila politika SDA. A ovi su uspjeli to sve potrosit prije vremena i jos nas zaduzit. Kuku nama s ovim.
A sta ti tako pametan mislis kako se budzet puni? Clanovi SDA iz svog dzepa izdvoje i stave u kasu? Pa napunili su ga guleci narod i kroz ove kredite koje cemo mi vracati, a nista od njih, ili veoma malo, dobili zauzvrat.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah tebe treba uštrojit i odezat ti prste¸!!! za primjer drugim!!! Sve u kuci...ti SDA i čika Šajo...znas ti sta!!! smrae jedan!!!
Krediti se dizali, raznorazni projektici naplacivali u stotinama hiljade ( realna vrijednost bila par hiljada ), a narod u trans pada kako se Kanton gradi ( odnosno unistava urbicidom), ali hajde ti to ljudima objasni. Njihov coban vrpcu presjece na postavljanju klupa u parku i oni svi u delirijumu...
Ukudanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Cim se krene sa pricom o kreditnim zaduzenjima to je samo informacija da nije to puno i da idemo i nova zaduzenja. Jedno 50 miliona obako da se odrzi zaposlenost. Dijele se pare kladionicama koje ne placaju porez a vlada ce da uzima novi kredit
Jah eto, kladionicama trebaju udijeliti. Kladionice dovoljno same deru jadne naivcine koje misle ubosti dobitni tiket i do kraja zivota plandovati. Prije ce biti da se pare dijele na drugim stranama , pa ti zato obnova mostica kosta 300 000, kiosk i trotoar isto toliko, kao i razni drugi mega projekti u Kantonu tipa fontana, parkica...
DUGUJE KANTONA A DUG NAPRAVILA SDA I PRAVI VEC 25 GODINA, UMJESTU DA SMO U PLUSU MILIJARDU MI U MINUSU I DALJE TONEMO-HVALA SDA!!!!!
Zahvalite se vladi koja ne zna, ne razumije, ne radi za narod nego za vlastiti interes, ne trazi misljenje, ne pravi integracije, ne rjesava kriminal i korupciju, ne podrzava privatni sektor, ne ulaže u sigurnost i kvalitet zivota, zaduzuje se ne razmisljajuci kojim fabrikama i ulaganjima to vratiti, populisticki i indolentnim ponasanjem otjerala mlade vani u potrazi za boljim zivotom. Pa koja god to vlada bila unazad 20 godina.