Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nemaju kraja. Ovo nije normalno. A obicnom radniku ne daju platu da zaradi. Sebe namiruju od kredita. Mi smo lud narod cim ovo sve dopustamo. Ludi 100%.
Od ovog zaduzenja, Srbokatolici ce na razne nacine sebi uzeti barem 30%, ako ne i vise. A nece uzestvovati ni sa 15% u vracanju ovog duga. E moj Bosnjo
Ukidanjem kantona godišnje bismo uštedjeli ovoliko novca koliko nas duduci planiraju zadužiti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma zaokruzi ga Jelka na 2 milijarde. Necemo se valjda ciganciti zbog 100 miliona. Lakse vam je racunati.
Zaduzuju narod da sebi djepove pune.Narod sjedi,gladuje i bleji.
Zeli li ko na"Kiti"ti Jelku, ako ima mozda joj I kcerku...
nek se zaduže 10 milijardi pa će doči do kolapsa pvrivrede,štrajkova,socijalnih buntova,bježanije iz zemlje itd,itd.zajebat će ti političari ne samo sebe već i svoju familiju i sve redom.kako će vraćati povečanjem pdv sa 17 posto na 50 posto.ovi političari su uistinu nepromišljene budale.namirit će oni sebe ali će im poslije doći narod glave
e cuj zadrzati rast Bdp-a 2,5 - 3,5 a mi u debeloj depresiji , cak nismo ni vide u recesiji. Nama je minus - Bdp najmanje -5% , i to vec treci kvartal uzastopno sto se u ekonomiji zove depresija .
Mi cemo se na kraju zaduziti 80 % Bdp-a a nista necemo imati ni puteva ni sutoputeva ni zeljeznice....nista bas nista. Jer s ovim nesposobnjakovicima od politicara nismo u stanju ni vakcine nabaviti. Bitno je samo da oni odrze budzet za svoje plate enormne koje su najvece u EU i sire.
I narod ce na kraju da vraca sve to i ispasta zbog vas ne obrazovani deb*la
Trebam li reći da na ovu neće biti niti jedan pozitivni komentar.Jelka idi ti kiti jelke pametnije bih ti to bilo neg da čukununuke čukununuka stavljaš pod kreditnu giljotinu.
GLUPI NARODE DOKLE VISE TRPITE ZADUZIVANJA I KRADJU PARA PRED NOSEM RADI NJIHOVIH PLATA I PARA KOJE POKRADOSE
Dabogda se zaduzili 150 milijardi i jos toliko i svaki dan sve vise i vise pametni ljudi i nikad nebilo kraja dabogda jer mogu a mogu zato sto je NAROD IZABRAO NA GLASANJU A SVI SU IMALI IZBOR e zato i treba da se zadyzuju i da trose i sve vise i vise
Ma to majstore , samo uzimajte , a glupani nek glasaju isto i dalje. Za sta su te pare, pa za budzet iz kojeg Ljerka , Fadil i ostala stoka koja predstavlja volju biraca , uzimaju lovu, a ti sirotinjo u javne kuhinje i kante za smece, paoper glasajte za iste jer su vaši, fuj bemtiglup narod!!!! Fujjjjj
Znači rupetina u budžetu dvije milijarde ? Popravljate bdp tako što se zadužujete? Ne znam samo zašto to javno objavljujete kad možete uzeti npr. pet puta više, a da javnost nema pojma o tome. Ja vam ga otplaćivati neću. Pozdrav iz EU !
Ko će ih vratiti Jelka, kada svi odu za Njemačku? Vjerovatno mi privatnici što ostanemo..
Samo to i ZNAJU !!! Neće se FBiH zadužiti već GRAĐANI BiH !!!
Malo je, traži 3 mlrd
Zaokružite na dvije milijarde $ .