Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj dug je pojela administracija i državni uhljebi, pa sad vraćamo rate kredita, umjesto da smanjimo broj tih gnjida smanjiti dug i investirati u razvoj države i privrede. Oni su samo ovce za glasanje.
nece. narod. nista. naucit. dok. ova. drzava. ne. propadne. i. ova. stoka. ne. bude. imala. hljeba. da. jede.
12,800,000,000 : 2,700,000 ( koliko nas mozda ima u BIH ), dodje da je svaki gradjanin, od bebe do najstarijeg, zaduzen sa 4,740KM. Tj, sto su nas PLOTiticari ZADUZILI.
Narod je najbolji jamac.
Goouser4498@ a prirodni resursi na dohvat ruke da se namiri dug.
Sad bi ovi Rusofili odmah rekli “samo 12,8mlr KM? pa šta je to, Njemačka je dužna 2 bilijuna i 172,3 mlrd eura, mora da je BiH 700x bogatija i i razvijenija kad je tako slabo zadužena” samo što ti Rusofili umjesto BiH tako uspoređuju Rusiju i Njemačku i odmah donesu tako neki suludi zaključak 🤣🤣🤣
A bagra i dalje diže sebi primanja.Uvijek sam govorio obzirom da smo izašli iz rata pa nam treba obnovada mi moja za 40 godina staža zagarantovana penzija nije mala koliko su mi njihova primanja i sav ostali luksuz koji koriste veliki što je i najveći uzrok takve zaduženosti.
nema veze,bitno je da 20000 u Tesnju doceka zvezdu granda
Logika.. dobro vladaju pa zato stalno sebi plate povecavaju
Kako je krenulo upast cemo u krizu kao Šti Lanka, politicari dizu sebi plate a zemlja i narod u k***, kad nam ukinu osnovne zivotne potrepstine i stuju da nam ukinu kao drzavi ne bi me cudilo a lole odose vani mamu vam vasu. Neka narod ko narod samo suti i prihvata treba uvest nama 15KM po litru mlijeka i tad bi sutili.
Šri Lanka*
Sve za uhljebe !
4,27 milijardi ukrao Bakir 4,27 milijardi ukrao Dodik 4,27 milijardi ukrao Covic Nije problem sto smo zaduzeni nego gdje su pare???!
Ja mislio mi švica...
Foodil zna samo njega angazujte.
Budućnost, napredak…sa 500 maraka mjesečno, ako ih dobijem..
pa se pitate zasto nam drugi kroje kapu. zato sto je nasa marva politička prodala drzavu zaduzenjima
javni dug RSa 48% ako bankrotira ....koa tri banke u RSu zna se ko ce vracati !?
Hej ja kazem - svaki politicar koji je stavio potpis - i njihova stranka - koja je podrzala ovaj dug- da LICNO VRACAJU SAV OVAJ DUG!!!! Javno - imena i prezimena svih koji su stavili potpis na ove dugove - a imamo ovo scheize od uredjenja - i ONI CE DA VRACAJU TAJ DUG!!!!
Eee ove naše guzonje da daju 1/3 što kesa imaju i isplatili bi dug...(a možda sam i puno rekao)