Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko nas ovdje opasno kara
Dobro tebe rođo isprepado dok je na godisnjem ovdje. I nakon 15 dana on nazad gore da “prezvljava”.
Hrana iz kine...golemo. ajde sto uvozimo tehniku i sl ali brate hranu. Neki dan gledam bijeli luk i grah iz kine, stvarno smo za degeneka zemlja nam propada seka prazna a mi degeni..grah iz kine a u pm
Čovjek bi pomislio da su Kinezi pametni i da nikad ne bi napravili ovakvu glupost kao totalno zatvaranje stanovništva i privrede. Nikakva korist, virus je to, kad tad nastavi cirkulisati dok se većina ne zarazi.
Sad su kao protiv mjera a gudili o mjerama I dan I noc. Cuo svijet je bio zatvoren a sad problem samo Kina, koja jeste najludja za mjere al nije jedina. Bitno je pojasniti ekonomsku krizu na proizvoljan nacin.
A nek se okanu sa jelom sismisa, pasa, skakavac i ti budalestina. Sjebase cijeli svijet
Sve je ovo smisljeno…..pozadinu ovoga svega ce mo svi na ovoj usranoj planeti vidjet
Jes mi zao Tesle,propasce!
Dosla Korona naprasno..ne razmiljam o njoj uvjek mislim paranoicno teorija zavjere i razmislaljma panicno sta je sljedece...Ne mogu da nadjem odgovor..onda se sjetim Kineza Milijardu i Cetrstotine Milona..Slovom i Brojem......ima vojsku ima tehniku tehnologiju ...Sad vidim da moja terorija zavjere nije Globalni problem vec Realna opasnost koja se sigurno nadvija Zemljeom Planetom.Na mars se Jos uvjek ide samo Robotima i odaslanim slikama...nastavlja se..
Joj da hoće više ta kriza da padnu cijene stanova i ostalih roba. Ovo sve prenapuhano
Eno Srbi skaču od radosti zato što je u Njemačkoj nekakva nestašica ulja. Da, glavni je problem što su nametnute sankcije Rusiji, a ne što je Rusija napala Ukrajinu kao divlja horda.
baš mislite da je slučajno ?
Puhni Israfile
Premjestite firme na balkan i bliski istok i zavrsena prica
Ne brini . Bio si nervozan za koronu . Ok. Nervozan sada sa šta ?? Idojote neces da se malnes ako tako nastaviš
Odvaliće te temeljno
Slušaj ako nastaviš da slušaš ove vesti Možeš komtono da … pegneš i orodmoriš . Ko Ih ebe i hoće da pukneš . Ramizli o tome
Satoshi Nakamoto
Može li neko objasniti kakvu to hranu imaju za cijeli svijet?
Grah, druge mahunarke, rižu, žitarice... sve