Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su veću diktaturu Zivkovici provodili, to je stanje u državi bilo gore. Zbog toga će narod podignuti veliku revoluciju zbog koje će Elena ,Nikola i njihovih 300 razbojnika zavrsiti na dugogodisnjoj robiji ili izbjeglistvu u Tursku! Btw ide i Covic, ako se neko pita...sluuucajno! Sretno nam svima!
ELENA CAUSESKU Iste godine kada je posjetila japanskog cara primila je počasni doktorat iako se ta njezina diploma i dan danas ne priznaje jer se smatra da je na nepošten način došla do nje s obzirom da nije zavrsila i studirala je xx godina.(ZVUCI POZNATO??) Koliko ono godina i kada je dobila diplomu ????(Bolnica Zagreb?!?)
Dečko terapija
No bračni par Causeku nije mario uopste za to i na televiziji su prikazivali kako u Rumuniji narod živi u izobilju što to nije bila istina. Elena je zahvaljujući svom mužu stigla do visokog političkog položaja...(Zvuci poznato?!?)
BerZanci....nema puta do Poljina ni za vas :((
Kesi ti obolio
Zivnula berza 👏
Kupuj! Kupljeno? Prodaj odmah! Eto sahbaza