Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanima me koliko dugo ce ova linija trajati :)
sredina@ obajsni mi sad Koje veze ima ovo tvoje navedeno sa mojim bitno se nadovezati na top komentar :)
što si nervozan ba? hahaha pusti gluparije odgovori na pitanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ce opet Hercegovci da se bune ,sto sve ide za Banja luku ,hocemo liniju jednu i za Trebinje !
Ubijedit će oni Trebinjce da je to linija Trebinje-Beograd, samo će im objasniti da je aerodrom daleko.
Šućur Allahu, pomozimo mi nasem Tihom da i on odleti AVIONOM u Njemacku. Ali ne ovim. Molim vas !!! http://www.youtube.com/watch?v=iSQJ5jl7NSY
jeli ovonplastichni avion
glupost. tu nemaju profita ni mali avioni s par siceva, koji se bave čarter letovima. mislim na one što se ubacuju u špici turističke sezone itd. , a kamoli neka redovna linija koji koristi avion s recimo 150 mjesta. mislim da će guzonje, političari i novinari malo napuniti avion za prvi let, a poslije gašenje linije ili upumpavanje love iz državnog proračuna, samo da linija opstane iz političkih svrha.
Zamislite kako ce avion samo smrditi fujj, jos kad udje i onaj neuredni kusturica
Ahaha linije nije ni za kurca,a pogledajte malo Tuzlu kako rastura sa wizayerom ubi ,ljudi cekaju i po dva dana za karte.
Redakcijo Klixa, sram vas bilo za sve ! Vi ste direktno odgovorni za ove salve uvreda po nacionalnoj liniji. Od najobicnijeg otvaranja jedne regionalne avio linije vi ste danima "odbrojavali" vrijeme pocetka letova kao da je u pitanju prekookeanski let i to ljude iritira i trazi najvulgarnije komentare. Danima prikazujete avion Air Serbije i iritirate ljude. Malo se skilirajte i pocnite voditi racuna sta i koliko od koga preuzimate vijesti.
Sto se briga Bosnjake avio linija AIR -SERBIA Beograd-Banjaluka, kada oni nece nikada leceti tom linijom.Imaju oni Turkis airlajn-Saraj -Instambul, jer Srbima R.S. je majka Srbija,a BiH muslimanima [ bosnjacima ] je majka Turska, tako su pripovijedali Karadzic i Ceric.
srbe na vrbe!
Znamo...ovo ste pisali i jucer i prekjucer...nadam se da ce te nam napraviti dosta slika sa svecanog slijetanja...jer to nas pravo interesuje...
popravite aplikaciju na odgovore
Bas me interesuje ko ce letjeti njihovim avionima iz Banja Luke?Pa vjerovatno serif iz Laktasa i njegova zlocinacka Prijedorska bratija kad im dodje vrijeme bjezanije.
Bosnjak koji ima pameti nece se voziti tim avijonima,sjecamo se posleratnih hapsenja Bosnjaka na proputovanju kroz Beograd,samo zato sto su bili ucesnici u poslednjem ratu i znamo za onaj veliki spisak o potencijalnim hapsenjima drugih Bosnjaka,zato ne izazivaj svoju sudbinu.....
Evo samo usput da "pozdravim" onog kretena ili grupu njih koji su odlučili da ne dozvole komentare na ovaj novi članak o udomljavanju dva psa iz Sarajeva u Engleskoj. Ovo je stvarno prešlo granicu! Sve se može komentarisat, širit mržnja i primitivizam, ponižavat porodice ubijenih i stradalih u nesrećama a ne može se ništa reći o psima. Još jedan dokaz o nakaradnom stavu da su psi kod nas vrjedniji od ljudi. Nešto sad kontam, nek su mater im poganu kad mi ništa ne radimo. Dabogda pocrkali!
srusice se on uskoro
Zaista ovo je neophodno. Ne znam šta se do sad čekalo. Evo ja predlažem da počnemo akciju prikupljanja novca za karte u jednom pravcu svima onima koji žive u BiH, a Srbiju smatraju svojom domovinom.
bilo bi lijepo kad bi ti bila u tom avionu. bosna bi bila zdravija. normalno je da će srbin iz bosne smatrati srbiju svojom domovinom jer to srbija i jeste. ali isto tako i bosna i hercegovina je njihova domovina i čudi me da se olako odriču te privilegije. stvar njihovog izbora, u svakom slučaju bosnu i hercegovinu ne moraju voljeti, ali moraju je poštovati. s vremenom će toga biti svjesniji jer će ih udariti zakon bosne i hercegovine po tintari. bosna i hercegovina se ne može raspasti jer za to ne postoji volja bošnjačkog naroda. moguće je samo ako vanjske sile to budu htjele ali oni to neće napraviti iz prostog razloga jer bi time dali temelj stvaranju prve zvanično islamske zemlje u evropi. bosna bi s vremenom uslijed neimaštine postala leglo fundamentalista i islamskih fanatika što evropi nije u interesu. dakle nema ništa od raspada bosne.
Bosna i Hercegovina je moja domovina. A smatram da onaj ko je ne doživljava kao takvu, a živi u njoj treba da ode. Ja kad bih mislila da ću negdje biti više sretna nego ovdje, ja bih tamo i živjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vozi ih i ne vraćaj ih :)