Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar se ne lozi na Ferarije i ostale zvijeri sto vrlo vjerovatno govori da je jako skromna djevojka za razliku od danasnjih starleta i ostalih. Svaka cast djevojko.
Ne mora znaciti da je skromna, al zena ima stila i strast prema necemu..
A fine priče i fine fiće...
Joavana zaljubljena u klasike, a ja bi se zaljubio u Jovanu. Jovana, restauriram jednog youngtimera, dolazim u Bg da se provozamo :))))
Poslije Bliz-a, Informera Klix je najbolji srpski portal
Stkle na noge tetovaza na ramena gola..
Duge noge za igranje...
đe ga nađe ovako ocuvanog
Žena sa stilom. Svaka čast.
Kad god se vidi nesto lepo ljudi jedino sto znaju je da pljuju i vredjaju. Kompleksasi! Procitao sam tekst i vredan je paznje. Lepa devojka, uspesna devojka i pritom vozi prelepog ''Ficu'' 750.
Ovakva auta ne bih nikome savjetovao za putovanja, prvenstveno radi sigurnusnog aspekta. To su obicne limene kutije koje bi u slucaju udesa tesko stradale, te jos imaju nedostatak cak i bazicne opreme kao sto je abs, esp... Sve ok za slikanje, ali ne voza se u tome
Ma ja uzmi biciklo i lagano...
Ma hajde... ti si jos jedan od onih sto mu je babo jaho magarca prije rata, ove masine su im bile misaona imenica, sad ne valja nema ABS. Koji ste vi pacenici.
fina kolekcija! zelim ti jos mnogo bezbriznih i neproblematicnih kilometara!
Lijepa prica
Hana i Amra spavate li mirno?
PŠK za zastavu. Kolekcija prva liga. Svaka čast
Lijepa prica, normalna osoba. Nije vazno da li je lijepa, zgodna, bogata, pametna, vec samo da je normalna. A normalnih je u manjku danas, sve neki hibridni, genetski modifikovani zavladali.. Djevojka cijeni svoju istoriju, prave vrijednosti, postene ljude i nepatvorenost. Zna sta hoce, ima duha, ali se nikom ne ruga i ne vrijedja nikoga.. Ne radi se o nostalgiji i Jugoslaviji. Kvalitet i original uvijek nadje svoj put i ispliva.
Fina je i ona a i lijepo razmislja, svida mi se karakter osobe.
Kako Dzumhur ne naleti na Jovanu nego sve neke prostitutke voda a evo i ozeni. Da je sa Jovanom zavrsio bio bi u top 10
Kako covjek stari sve mi se vise svidaju jednostavne stvari, vise nije bitno da je nesto skupo, sta vise ovakve stvari me podsjecaju na neka davna vremena.