Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo auto je bolje od Golfa 8, koji u osnovnom paketu kosta oko 40 000 maraka.Veci prtljaznik, koji moze postati jos veci, udobniji, bolje vozne osobine, visi polozaj sjedenja i preglednost.Dizajn je licna stvar, ali i on je po meni daleko bolji od Golfa.Jedino opet ostaje pitanje, je li Reno sustigao VW po pitanju konstrukcije, kvaliteta materijala, spojeva….
Sustigao i prestigao. Renault, npr. odavno ima bolju limariju od VW.
@KamenjarskiSrbin2 dostigao i prestigao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Renault jako dobar auto,vrlo ozbiljni posljednjih 20ak godina
Zadnja osovina doboš kočnice a inače lijep autić...
Reno i Pežo se odlično drže sa prodajom u Evropi. Pežo na drugom mjestu odmah iza VW Grupe(koja obuhvata nekoliko brandova, WV, Audi, Seat, Skoda, Porsche...). Toyota također dobro prošla u ovoj godini corone, imali su najmanji pad prodaje pa su sa desetog došli na sedmo mjesto. Volio bih da se malo više posvetite japanskim vozilima, da uradite nekoliko recenzija o Toyoti, Mazdi, Hondi, Mitsubishiu...
Jel ga zeza senzor bregaste .ebo im on majku vise.
Dobra mu tablica
jel' bio hard test
Novinara i govana. 70 slika a nije motor uslikao.
Navare kontejner na tockove i prodaju muda pod bubrege
Javite kad reno bude imao u ponudi diesel od 2 litra. Ovo sve kosilice.
@Cicibann imam ja lagunu 2,0 ,svakog sam golfa na autoputu podero🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@renojezakon ma to prihvatam. Ali od kad im je vrh ponude 1500 kubika, lijepo mi žao. Ne možeš ih smatrati ozbiljnim igračem na tržištu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Renault ima dobri i lijepi auta, svida mi se megane rs trophy, za gasanje jer ima brutalan zvuk, zatim talisman i kadjar su extra.
Jako lijep auto, licno preferiram kadjar ali nije ni ovaj lose, bolji je uglavnom od golfa i skode pa kako god.
Kad ste ovo testirali? Gledaj zelenila na slikama. ☺ Dobar Captur!
Nikakav to porodični format nije, a pogotovo ne puni, ako nazad nije klupa s tri odvojena sjedala za tri autosjedalice. Doduše, kod modernog homo sapiensa u 21.vijeku porodica znači dvije osobe plus životinja, a kod takvih porodica i Smart for two ispunjava uslov "puni porodični format"