Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa od 33 slike na 23 su slike mobitela. Jel vi ovdje promovisete auto ili placenu reklamu za mobitel ?
Ja uši u komentar baš da ga iztrolam zbog toga! Vidim skontali ljudovi
Džaba sve, nargilaši će mu pronaći tisuću mahana.
Danas sam baš vozio 1.6 THP 165kw Stroj napravljen.
Auto koji je stvano lijep i izvana i unutra . Ali tu sve pocinje ali nazalost i zavrsava. Govorim to jer sam imao jednog u posjedu i rodio sam se kada sam ga zamjenio za drugo. Ne znam koje kvalitete su motor i sotali mehanicki djelovi jer sam ga samo vozio 20-tak hiljada km . Neudoban , bucan , prevelika porosnja za tako male motore . Za duze voznje od jednoga sata ponesete voltarena za bolove u ledjima i nogama. Sva lepota izrade na usturb konforu. Daleko od dobrog auta
interijer kao da se dijete neko igralo i sastavljalo elemente.
Smece
Koja šuplja
Je li 1.5 hdi sa lancem bregaste osovine od 7mm ?
jhfv,.bh-lkgkzjlf ,n .mnlkhćugbkj razguliiiiiiiiiiiiiiiii,
kjghjvb
Vozim pežoe 15 g i nikada nisam pročitao dosadniji test bilo čega vezano za Peugeot...Ovoliko teksta i besmislenih slika samo za mogućnost spajanja na novi 408 ne shvatam.Puno je slova kojih fali u riječima i sam tekst je napisan da bude dosadan ili da se neko pravi prepametan.Xiaomi takođe koristim već 3 g a u testu momak ne spominje da ga nije mogao puniti bežično u 408 ...Očigledno se toliko oduševio ulasku u 408 i posuđivanju 13t pro da nije smio napisati nijedan nedostatak .
Skupo i auto, skup i mobitel.
samo Peugeot bruda, omjer cijena i kvalitet nenadmašna. reče mi inžinjer na tehničkom kaže najbolji ovjes ima Peugeot a i motori su strašni.
od volana ne vidis tablu, i to je veeeeeelikiiii minus
Bolje je imati dva narkomana u kući nego pežoa pred kućom.
Francuzi su smetljište auta,kvalitet 0.
Lijep je peugeot,a autor teksta ko da je knjigu piso