Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9 litara za malo auto i jos dizel je previse. 60 milja za 3 cilindra je previse.
Vozio al tesko napuhano smece.
Na zalost DS 5 novog ni na vidiku, mada i stari je odlican, posebno hybrid varijanta.Ova DS 4 vrlo slici Lexusu, uzivo je jos ljepsi!
U moru današnjih gluposti autoindustrije, pojavi se Mazda CX-60 sa 3.3 dizelom, ne možeš doći na red u Njemačkoj. Odjednom i nijemci poput Mercedesa reklamiraju svoje dizele.
Francuzi navijaju za Izrael.
Ma nista ovo
Nešto izmedju Mazde i Audi-ja gladajici sa strane...
predobar. mana mu je taj slabasni motor na toliku masu istini za volju imaju i dizelski motor od 1.5 zapremine sa takodjer 130 konja sto ce udovoljiti potrrebama vecine prosjecnih porodica kojima nije cilj da obaraju rekorde u vremenu potrebnom da stignu na more (znas ono kad se nasi seljoberi podju hvalit kako su za 2.5 sata dosli na more iz Sa i sl)
Samo da se javim
E drago mi je. Ja sam Djuro.