Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki novi Peugeot vrh vrhova izgled. 208 nije tako skupa, a predobro izgleda i ima top opremu
Pa kako ce biti skupa za taj segment sutomobila? 208, 308 i 408 itd su sve razliciti segmenti automobila…
Peugeot kao i uvijek daleko ispod njemacke autoindustrije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno Peugeot pravi lijepa vozila, inovativnog i lijepo enterijera za razliku npr od VW i dr.koji su godinama isti, samo im lajsne dodaju okolo na redizajne. E sad, svako vozi sta misli da je najbolje za njega i sta moze priustiti.
Bgm ko da ga je Pininfarina crtao RESPECT
Peugeot nije vise kao sto je bio 80-ih godina sad je to najobicnije smece od auta.Na modelu 2008 displey se gasi iz samo njima znanih razloga.U servisu kazu nemojte dovoziti auto dok nam iz francuske ne jave u cemu je problem.Probali su sa nekim updateima ali su napravili jos goru stvar.
Bio bi predobar da nije plasticnih branika tj. da se ne trudi izgledati kao dzip. Cudni neki trendovi, a mozda ja nemam ukusa, nisam pametan.
Francuska shranja....
Ova tabla kod pezoa izgleda ko tesko sranje
I onda se probudiš i skontaš da si izgorio po glavi kada si kupio francusko auto.
To vazi za kanturinu zvanu Renault. Peugeot je za njih Maybach.
Popravio se Peugeot dosta u odnosu na one starije grdne modele, al ovaj mi je malo neozibljan za peugeota i ove male motorcice. I usput, dajte ovom fotografu bolju kameru, sto mobitelom slika covjek
Pezo je uvijek estetski bio ljep
a jesu ga ugajgulili i pricvajkali
Hajmo' jedan Pežov za 'naprednog' bošnju koji je prevazišao njemačku automobilsku industriju. VW ne bi uzimao u usta jer odavno doista jesu postali krava koja jako malo mlijeka daje za uloženi novac, ali porediti ostalu njemačku trojku sa ovim moderno upakovanim smećem je nepotrebno. Vozila koja pored te neke čuvene udobnosti nemaju šta drugo da ponude istinskim zaljubljenicima u automobile.
Istinski zaljubljenik u auta uzet će Subaru Outback turbo, naručit iz USA jer u EU nema verzije sa turbinom. I uživati u vožnji po svim mogućim podlogama uz savršenstvo udobnosti zbog niskog težišta boxer motora. Ili će kupiti Porsche 911 i furati auto cestama. Pretpostavljam da ti posjeduješ nešto od toga?
DellBoyy Ne, nemam nista od toga navedenog, niti mi se licno dopada. Vozim BMW serije 5 iz 2020 godine i ne bi ga dao za bilo kojeg Pezova'
Samo 1.6 thp 165 kw je za ovaj model prikladna stvar,cjena mu je ozbiljnija od osnovnog 1.2 !
3008 je brutalan isto
Ako si mislili nešto uraditi, trebali su novi brend osnovati,kao što Toyota ima Lexus. Ovo je ok,ali nema smisla. Ko ima para kupiti će BMW ili Mercedesa,a ne Peugeot.