Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozio sam crni auto i materijali su se doslovno počeli reciklirati nakon samo nekoliko mjeseci stajanja na ljetnom suncu. Bijeli je potpuna suprotnost u istim uvjetima, i više nema dugih prozračivanja prilikom ulaska u auto. Nikada više crni auto.
Van svake pameti je forsiranje crnog krova bilo kojeg auta. Poznato je da crna boja najviše privlači sunce, pa zamislite kakav je to ključali lonac ljeti na otvorenom parkingu.
Vozim crno auto, ne lupaj. Jedina je mana sto se svaka praska i mrlja vidi na toj boji, nikakve razlike u temperaturi kad vozim tudje svjetlije auto.
Nova auta su ka ta stro fa.
odlican auto
Pinđuk.
Ljudima je bilo mrsko da modelu daju ime normalno umjesto c-hr isto se može reći i za ostatak auta kao i brenda opcenito. Bez ideje hladan spartanski rudimentalan. I prije nego što me neko krene ubjeđivati u suprotno nisu ni ostali nista bolji. Autoindustrija je prevara bjelosvjetska
prosla verizija i ova stvarno ruznije auto nisam vidio,mozda je mehanicki dobro ali japanci defintivno nemaju sluh za dizajn..prelosi su dizaajneri
Od T Roka ljepši i zabavniji milijadu puta. O kvalitetu da ne govorim