Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blue hdi motori, 100 kilometara 3-4 litre goriva
Ko ne vjeruje neka proba,nisam ni ja vjerovao dok nisam vozio P308 2.0 130KM/h nekih 300kilometara sa prosječnom potrošnjom od 4.1 l
Koliko konja?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tesko biti menadzer svjetskog brenda u pm...mnogi ovi nemaju pojma o tome brend se prodaje sam od sebe ..
To se plati druže, firma odluči da li će i koga će, a mislim da može i pojedinac, a finansijski se plati kao marketing podrška 😉
totie nesto kao savjetnik ministra
Problem je kod njih elektronika. Evo meni voda usla u motorni prostor i otiso kompjuter ne mozes auto upalit. A malo ljudi kod nas to zna raditi jer moras nabaviti dio po tacnom broju tj. po 2 tacna broja i to je pitanje da li ce radit.
zamisli zanimanje ti: porseee brand manager :D
@HR-MO nevjerovatno auto u 2023 da trosi 4.1 toliko je golf 1 diesel sa 5 brzina na 130 trosio prije 40 godina
Lahko vam je kad nije bilo Golfa 2 protivnika..
Cvajtara majka
Imao 10 godina Peugeot nikad s motorom problema al elektronika im je krš bila, ne znam na novim. Sad razmišljam između 308 (2017/18), C3 (2018/2019) ili Golf 7 2017/18 malo doplatiti.
Lično nikad nisam vozio svoj peugeot. Jesam tuđe par hiljada km, kao suvozać puno više. Top auto. Dobri i štedljivi motori, udobna i vozka auta. Nisu kao nekad da plivaju cestom al imaju još uvijek udobnos i inteijer 2 koplja iznad a vozne karakteristike dobro unaprijeđene. Golf je bolji u 20 god da ga koristiš al da novo kupujem sutra peugeot 100%. Do 10 god puno bolje auto voziš.
ko se buni ili kritikuje banuju ga....
Peugeot posljednjih godina pravi super aute. Bravo!
Francuzi su zadnje dobro auto napravili prije petnaestak godina
Prije 15 tak godina su pravili najgore aute,imali problema s elektronikom... Pravili su prije 30 tak godina odlicna auta pa su pali i sad se opet dižu
Nije djaba Puga sada prva u Europi po prodaji,skinuli su WV
Ovo neka zajebancija... sta li
Vecina ovih je salone pretvorilo u autopijacu polovnih krseva, malo ih ulickaju, operu, dubinski operu, ispoliraju i nadji budalu.
P308 opravdano! ❤️Peugeot