Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koj isu osmislili prelazak na elektricna vozila uradili su s razlogom potpune kontrole i da vam mpgu ugasiti vozilo na daljinu i da mogu pogasiti punionice daljinski i onda necete nigdje maknuti. Slagali su vas kao i za digitalni novac da je to dobro za nas i za zelenu okolis. To ide sve s razlogom da ti moze zaustaviti placanje kad pozele i da ne mozes kupiti namirnicd osim otrova kojeg ti oni prodaju.
Za to vrijeme bogati ce se vozati avionima i jahtama koji gle cuda ne zagadjuju 🤣
kao i svaka nova stvar javit ce se ljudi kao ti da je to dio neke zavjere protiv tebe haha. ti kupi konja i idi gdje god pozelis
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Obećali su nam niže kupovne cijene, manje kvarova i popravki, jeftinije punjenje. Ništa od toga nije ispunjeno. Električni automobil su postali skupe igračke za one koji već imaju jedan ili dva dizelaša u garaži.
ja imam samo teslu..i ?
@Gluposfat ... A ti vjerojatno voziš strujaša pa si kompetentan pričati o tome
Koji mentol ce dati za Id4 50.000 eur da ustedi na gorivu a nov golf 25.000 eur, za tu razliku u cijeni moze ze 10 godina voziti.
danas sam provozao BYD Seal U. Pohvale samo 👍👍
Taj je projekat od pocetka osudjen na propast!
Ma jok. Treba dat 300K za Taycana i da te znpjevi oblijevaju kad kreneš na puz gdje ceg ga punit
Na strujaše najviše pljuju oni koji nisu ni sjeli u njega.
Samo benzinac automatic dsg 4x4 i to je to bolje i ne treba.
Kao i za svaku novu tehnologiju trebaće vremena, razumijem ja ljude koji su protiv ali to će de desiti do kraja vijeka, problem je što čovjek živi kratko.
Kao i za svaku novu tehnologiju trebaće vremena, razumijem ja ljude koji su protiv ali to će de desiti do kraja vijeka, problem je što čovjek živi kratko.
Nema to veze sa zelenima nego sa komunistima.
kad naprave bateriju bar do 2000 km i sa punjenjem ne vecim od 10 minuta i punjace na svakih 10 20 kilometara onda ja,sve do tad samo benzin!
pa to nije moguce ni sa dizelom hahahahah
kad bi to napravili onda bi tražio 3000 km i punjenje za 5 min. haj ne rise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da Tesla nije napravio punjačke stanice po čitavom svijetu, danas ne bi bill pola električnih Auta. Snadbijevanje strujom i gustoća punjača je ključna tačka. Kada ih bude kao benzinskih pumpi svako 10 km, onda good bye brrm brrm brrm.
vec ima... barem ovdje u swe... haman svaka benziska ima i punjace...
Mreža punionica kao što Tesla ima, u sklopu toga neki manji restoran (za restoring tijela dok čekaš), i ključno baterije koje se mnogo brže pune. Ali... Još uvijek nije došlo do uspona S krivine kod el. vozila i taj trend tek treba doći. Ako pratite ova ratna dešavanja u svijetu moglo bi promaći da ovi ratovi na Bliskom istoku itekako imaju veze sa zelenom tranzicijom. Sedam sestara daju posljednje trzaje i smrtne hropce
Kad punjenje baterije bude brzo kao kad naspes gorivo na benzinskoj pumpi onda mozda i kupim
nije daleko. neki automobili za 10-15min mogu da se napune da mogu preci 200km
ako vozas dnevno 500km+ ok al sumnjam ;)