Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fico je najbolji auto vremena.....nikad ne izda na putu .....jedan prijatelj se zezao u vezi Fice . Kaze "To je auto koji je uvijek pokvaren " . A sto , pitacu ja . Pa ne mozes oboriti sjedista ....:)
SmeceI
Na sta su spali ovi proizvodjaci..... Samo neke: First edition of the last black series 45 limited with extra stickers.... Promjene prednji branik, stave vece felge i neko crveno sport-dugme i naljepnicu i sad kao fol novi model.... Izgleda muzu mrtvu kravu, jer ne ulaze se vise u mehanicki razvoj, samo sminkerske promjene...
G-ovno O-blozeno L-imenom F-olijom 🤣🤣🤣🤣
Vidim neki porede Renjola i VW.Pa vi niste normalni.Reno' je auto jeftin za kupit,al te kvarovi ostave bez argete za dorucak.
Reno je smece
Treba Bunjinom sinu kupiti
Jeko Bunja?
Clio za klasu bolji..ko se još usrećio sa vw
Clio i Golf nisu ista klasa odnosno segment. Da si usporedio Megane i Golf bilo bi relevantno.
kako ce izgledat, isto uvjek
Izgledati, uvijek.