Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako perfektno izgleda, nemam riječi, ali stvarno! Perfektno, sportski elegantno! ! !
Prekasno. Moze onda direktno u muzej. Do tada ce Tesla zavrsiti fabriku kod Berlina i poceti proizvodnju barem 2-3 nova modela. Zao mi je Nijemaca. Prave ekstra kvalitetne proizvode. Ali imao sam priliku raditi sa njihovom auto industrijom. Jednostavno ne zele da se promijene. Jos uvijek su zaludjeni mehanikom - i jesu u tome najbolji. Ali to se jednostavno vise ne trazi.
Kakva steta !
Moze li ta tranzicija na elektricna vozila ikako sporije Mercedes??? Pojest ce vas kinezi necete se ni snaci a preplavit ce europu. Vec prve isporuke krenule u Norveskoj a vi drkate na svoje dizele!!!
C-Kasa?????
Odlično Super Mercedes