Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvale 1.0 sranje od trocilindrasa u ovu limuzinu??? I cijena pocetna 70K KM???? Uzbrdo je gura traktor jer ne moze ni rikvercom uz Podhrastove.
Formulu 1 pokreće 1.6 turbobenzinac uz dodatak elektromotra ako ti je to ekvivalent nečega,kao sto covjek u podkomentaru naisa drži se truhle i ne komentariši nešto o čemu nemaš pojma.Direktno ubrizgavanje + turbina daje i više nego dovljno snage i down size motorima a ko je vozio te motore novije genracije zna o čemu pričam
nemaš ti pojam bruda...veze ti nemaš...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U americi postoji jedan trend u zadnjih 7-8 godina,raja masovno kupuje stare mercedese i bmw,pokoji stari audi 6 ili 8 ,to su auta s kraja 90tih,tamo negdje do 2007,nisu toliko skupi i drze cijenu,nagovori mene jaran pa uzmem w210(okac) 4800$ u perfektnom stanju,270 000km,uzeo sam auto iz zezancije,vozim ga vec 2god,osjecaj se nemoze porediti ni sa jednim novim autom,nema u njemu nervoze a full oprema,ne bih ga sad dao za novog pasata.
Sve ok, ali samo nemoj da budeš u kakvom sudaru. Tu su tanki.
Od koga si uzeo? Jesu te ganjali kad so him uzeo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja sam narucio ve dvije za mene i suprugu sa full opremom. dobro je auto za nekog ko ima para a nece da se kurci
Sad će moj direktor osviježiti vozni park a o povišici plate ni riječi
Zato što su radnici pičkice samo šapuću umjesto da gazdi vrisnu na uho Vadi pare lopove mamu ti nabijem
Steta sto gase proizvodnju dizela u momentu kad su totalno usavrseni. Na zalost, iako je sad vrhunski proizvod, nije vise narodni auto, pistala skupa za mnoge
Zato što ima zvuk traktora u njivi i naveče na parkingu trese, sve ljude u zgradama razbudi
Octavia 5E 2.0TDI 4x4 koju sam imao je bila zvijer, ne pretjerano udobna i tiha ali neuništiva, jeftina za popraviti i odlična za porodicu sa 2 djece. Ako ova imadne dobar dizel motor nema joj zime.
Imam 8 godina staru octaviu 1.6 motor. Kad motor dođe na radnu temperaturu poslije pola sata vožnje na 110-120km/h onda pojačaš na 150. Motor se ne čuje, kao i sve turbomašine, samo gume i otpor zraka. Rapsodija. Nije udoban kao ovi šminkerski automobili, ali za svoju cijenu više nego solidan auto. Vozio sam i službenu 2.0 octaviu. Isto tako.
česi nisu nista pokrenuli, nego švabo.
Skoda octavia sportline 2.0tsi dsg 190hp sutra bih kupio da imam novac.
1.5 benzinac lagani hybride 204 konja 62000€
Najlakse je srat po novom autu kad nemas para da ga kupis. Pa ono da se utjesis nadjes mu stotinu mana i izjavis da je tvoj golf 20 godina star bolji :D
mogu kupiti i tebi i zeni ovakav auto i to ne mjenja cinjenicu da je auto karina
Golf star 20 godina ima isti motor kao i ovo smece, samo sto ovo smece ima i DPF i EGR i milion ostalih senzora i elekronskih eko gluposti da ti izbiju pare iz đepa.
Škodu ne bi dzabe, a Čehinja može proći
Passat za sirotinju
Evo kladim se da nemaš auto na svoje ime
Imam ja i reci cu isto sto i on pa se ti kladi do sutra 😂
Jel već od 117 milja ?
Nije 117, nego 114.999 vidiš ima popust, ali dolaze kinezi isti auto za 25.000
Skoda je dobar auto iste klase i kvaliteta kao neki vw za nizu cijenu
Budzetlije evo vec svrsavaju od srece...