Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna je nama statistika od kad su nam na vlasti lopovi i kriminalci
Nikad više turista nije bilo u BiH u ovo doba. Sarajevo izgleda ko za olimpijadu 84
Jeste mozda al domacih turista koji ne noce i ne ostavljaju puno para, osim za kafu i cevape
INFLUENZA... INFLUENZA... INFLUENZA... DOBILA JE NOVO IME C19.
Klošari sa klix.ba.
Cijeli svijet u blokadi al vele naše ovce u Bosni to je sve teorija zavjere , hoće Bill Gates da ih čipuje , cijeli svijet "glup" , samo mi pametni.
Ovi teoreticari zavjere mi nesto puno do sad sve 'pogodili'. Pretpostavljam da ti vjerujes da su dva aviona srusila 3 nebodera u NY,a FBI nasao ocuvan pasos koji je ispao nekom od terorista.Normala je da migranti svi pobacaju papire,a napadac na NY ponese sa sobom pasos.
Okej, znaci 13% zarazenih osoba, ali bitni su brojevi zar ne, Da mozete pisati kako svaki dan raste.
Narod malo zivne i izadje vani oni odmah napuhuju cifre i razbacuju se istim
Samo da vas obavijestim da se krivicne prijave i tuzbe pripremaju sirom Europe,do kraja godine bice osnovan i posebni sud,Nimberg 2,na kojem ce odgovarati svi koji su ucestvovali u ovom genocidu na ljudsku vrstu.Svi,moj klixe,svi,bas svi,i nece vam pomoci prica da ste samo radili svoj posao.Licno cu biti svjedok protiv vas,jer imam screenshotove stotine komentara koje ste mi izbrisali bez ikakvog osnova.A vi samo nastavite,necete jos dugo.
liječi se jarane, ne znam sto su guzve ispred covid odjela kad ljudi nisu bolesni
Strasno :(
kakve su "mjere" takvi su i rezultati. cijeli svijet lud i debilan, samo polupismeni bosanac pametan. dok africke drzave salju satelite u svemir, bosnjo godinu dana gradi tramvajsko stajaliste.
Predsjednik Tanzanije,drzave sa oko 50mil. stanovnika,je uzeo pare od covid mafije,i za par dana proglasio tu drzavu corona free. Sad cekamo ko ce otici u Tanzaniju da i njima uvede demokratiju,vec su pokusali da napakuju neke unutrasnje sukobe ali su provaljeni.
Najbolje prestat testirat, i boli nas kitober za sve
Broj konstantno raste
u mojim gaćama
Staviti KS u karantin jer je tamo zariste korone u BiH
U Bosni i Hercegovini je 515 novozaraženih osoba, a na koronavirus su testirana ukupno 3.934 uzoraka. Odlicno pada procenat novozaraženih sa 20% na 13% što znači da stagnira.
Ovi sa IQ 30 sto sumjate u postojanje korone. Danas mozete otici do Bolnice Podhrastovi. Sjedite malo ispred i pratite.
Ne znam oklen si,ali da te obavjestim da su Podhrastovi uvijek bili zadnja stanica za vecinu onih koji tamo zavrse. Samo se ne testirajte i ni slucajno ne dozvolite da vas hospitaliziraju,jer niko jos nije umro kuci,svi smrtni ishodi su bili u bolnicama. U slucaju da osjetite nesto,skidajte temperaturu i pijte nesto protiv zgrusavanja krvi,i no sikiriki.
Evo bosnje sa zavrsenom osnovnom a zna sve o svemu
Kad ce vakcine? Je li nesposobni stvorovi?
I sta kazu ? 314 u Federaciji od toga samo u KS 229 ? Kako ?
to je tajna nazalost.