Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK Klis 💚💚💚💚💚💚
Ide Klis do kraja.
Ovom prilikom želim da izrazim poštovanje i da pohvalim plavušane. Od tolikog minusa u njihovoj mahali oni su smogli snage da pričaju o tituli i o tome kako Sarajevo ipak neće biti prvak i osvajač kupa. Kako je bilo na pripremama plavuše? Jel zeznuto plivati u blatu?
Nevidjena konstatacija.Cuj sezonu prije...Pa ko je onda osvojio dvije sezone prije ili cetiri sezone prije???
Pitari prodali ovu dvoicu ako 3 zavrse dosta im majke mi a nesta se digli lete. Sad ce ispast, zrinjski se fino spremio. Ovo ti je ona godina kad zeljo iz prikrajka sve uzima
Opet Pitari sve nastimase.
Čuj par Klis Zvijezda, Saveza i gowana.
Dupla kruna pitarima, cuna.
Pod hitno na odvikavanje !
Tuzla City- Sarajevo Borac-Zvijezda polufinale
IDEMO ZELJKANE 💪🏽
Sta je Zeljkan je li to neki konj???
Dobri parovi...
Dupla kruna 🏆🏆 Forza Zeljo 💙
limVo te ljoZe!!!