Nakon duela na Tušnju
190

Osim: Sloboda nije dobila nijedan žuti karton i hvala im zbog toga

F. Z.
Amar Osim (Foto: FK Željezničar)
Amar Osim (Foto: FK Željezničar)
Nogometaši Željezničara savladali su večeras u četvrtom kolu Premijer lige BiH na stadionu Tušanj tuzlansku Slobodu rezultatom 2:0.

Nakon utakmice trener Plavih Amar Osim zahvalio se današnjem domaćinu na fer i korektnoj igri.

"Mislim da smo dobro otvorili utakmicu i nakon toga smo imali dobru situaciju da riješimo neke situacije, ali nismo. Dozvolili smo Slobodi da se vrati u utakmicu. Mogle su neke situacije gore po nas završiti. Ulaskom Mujezinovića dobili smo mirnoću. Zabio je lijep gol i riješili smo utakmicu u svoju korist. Oni nisu dobili niti jedan žuti i želim im se zahvaliti zbog toga. Mučili su nas 70 minuta. Nije bila izjednačena utakmica, bili smo bolji, ali držali su se u utakmici do drugog našeg gola", rekao je Osim i dodao:

"Ne mogu biti najzadovoljniji nekim stvarima. Ni ekipa nije djelovala specijalno svježe. Vrijeme je drugačije nego u Sarajevu, ali to nije ništa u odnosu na ono što nas čeka u Izraelu. Ima tu malo i zbog tri utakmice u osam dana. Prvo ćemo razmišljati o Mladosti, a onda o Izraelu. Bilo bi lijepo otići na pauzu sa 15 bodova", rekao je Osim.

Gradimir Crnogorac je istaknuo kako njegova ekipa ima problema s igrom prema naprijed.

"Želim čestitati Željezničaru na pobjedi. Imali smo situacija za pogodak, ali imamo problema prema naprijed. Nemamo tog nekog 'killera'. Svi znate u kakvoj smo situaciji s igračkim kadrom i stabilizacijom kluba. Mislim da smo namučili Željezničar večeras. Probat ćemo nešto napraviti u Mostaru", rekao je Crnogorac.