Promo
1

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Barcelona 2,45, Manchester City 1,37, Dortmund 1,32!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente! Elitne utakmice i redovna čast u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove subote tri poklon kvote, kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Premijer lige, Bundeslige i Primere.

Provjerite, stvarno je tako!

SEVILLA - BARCELONA (SUBOTA, 16.15), DVOJKA 2,45

Bez obzira na kojim se pozicijama nalazili, dvoboj Seville i Barcelone uvijek privlači pažnju javnosti. Naročito sada, kada ih razdvajaju dva boda i kada su i jedni i drugi još trci za titulu. Barca ima dva boda prednosti i utakmicu više, ali Sevilla igra u boljoj formi i zaredala je šest uzastopnih ligaških pobjeda. Evropski poraz od Dortmunda jedini joj je u prethodnih 11 susreta i jasno je da domaći puni samopouzdanja žele da nastave ovaj sjajan niz. No, pitat će se i Barcelonu, koju bi eventualni poraz mogao da skupo košta. Koeman je napokon stabilizovao ekipu, koja u prvenstvu dobro gura, ali ne i u Ligi šampiona. S obzirom na visoki poraz od PSG-a, Katalonci su svu snagu usmjerili u prvenstvo i mnogo očekuju od ove utakmice.

MANCHESTER CITY - WEST HAM (SUBOTA, 13.30), KEC 1,37

Manchester City je po trenutnoj formi vjerovatno najbolja ekipa na svijetu. I tu prestaje sva polemika oko toga šta očekivati u današnjem dvoboju Građana sa West Hamom, jednim od najprijatnijih iznenađenja Premier lige. Guardiolin sastav trenutno je u nizu od 19 uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima i sigurno juriša prema novoj tituli prvaka Engleske. Na noge mu stiže londonski rival, koji hita ka plasmanu u Ligu šampiona. I trebalo bi da pruži žestok otpor, mada City melje redom...

DORTMUND - BIELEFELD (SUBOTA, 15.30), KEC 1,32

Razočaravajući utisak ostavio je Dortmund u dosadašnjem dijelu Bundeslige, ali vremena da ga popravi ima dovoljno. Pozicije koje vode u Ligu šampiona su mu šest bodova daleko, a pobjeda u prošloj rundi nad najvećim rivalom Schalkeom, mogla bi da označi izlazak iz krize i bude prekretnica za Milionere. Danas Borussiji na noge stiže Bielefeld, koji nije slavio na četiri protekla meča i kao takav je u još lošijoj situaciji od Dortmunda.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu!

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.