Nastavak saradnje
23

Meridian ostaje uz Tuzlake, poručili: Ispisujemo historiju sa OKK Sloboda

Meridian i OKK Sloboda
Meridian i OKK Sloboda
Kompanija Meridian ostaje u Tuzli kao podrška OKK Sloboda, na radost Tuzlaka koji vole svoj klub, ali i svih ljubitelja dobre košarke.

Ono što je dobro, to ne treba mijenjati, a dosadašnja saradnja između ova dva regionalna brenda pokazala se kao pun pogodak. OKK Sloboda je trenutno na trećem mjestu tabele Lige BiH, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću, Meridian, ispunio je globalni cilj kompanije - ulaganje u razvoj sporta u BiH.

Aid Berbić, predsjednik OKK Sloboda Tuzla, zahvalio se na dosadašnjoj uspješnoj saradnji.

"Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da će Meridian i u budućnosti biti partner našeg Kluba. Nakon dvije godine koje su okrunjene, možemo slobodno reći, više nego uspješnom saradnjom, u ovoj kalendarskoj godini nastavljamo saradnju sa dodatnim aktivnostim", najavio je Berbić.

Istakao je da mu je drago što je Meridian prepoznao mogućnosti kluba iz Tuzle.

"Drago nam je što su predstavnici Meridiana prepoznali potencijal u OKK Sloboda, a jasno je da je kvalitet koji ova saradnja donosi prepoznat na obje strane i nema sumnje da ćemo u budućnosti biti svjedoci još većih uspjeha i Slobode i kompanije Meridian", poručio je Berbić.

"Svaki uspjeh bilo kojeg kluba iz naše sportske porodice je i naš lični uspjeh, a Sloboda Tuzla je i tu među liderima", poručio je Nikola Milisavljević, operativni direktor kompanije Meridian pa dodao:

"Zadovoljstvo mi je saopštiti da nastavljamo partnerstvo sa renomiranim brendom kakav je OKK Sloboda. Ugovor o saradnji koji smo potpisali predstavlja čvrst temelj za zajednički rast i uspjeh. Mogu da najavim i da će se Meridian u narednom periodu još snažnije okrenuti društveno odgovornim kampanjama u Tuzli, ali i u cijeloj BiH."

Milisavljević se zahvalio partnerima na povjerenju te dodao i da mu je zadovoljstvo što je Meridian podrška ovom košarkaškom klubu sa najdužom tradicijom u BiH, a koji je iznjedrio svjetska imena kao što je Mirza Delibašić, Mirza Teletović, Elmedin Kikanović...