Više nije tako debeo
12

Impresivna transformacija tijela bivšeg bokserskog šampiona Andyja Ruiza

H. H.
Prošlog mjeseca je objavljeno da Ruiz trenira s trenerom Eddyem Reynosom (Foto:Twitter)
Prošlog mjeseca je objavljeno da Ruiz trenira s trenerom Eddyem Reynosom (Foto:Twitter)
Bivši bokserski šampion u teškoj kategoriji Andy Ruiz objavio je forografiju s treninga na kojoj je primjetna nevjerovatna transformacija tijela u odnosu na posljednji meč kada je u decembru 2019. izgubio od Anthonyja Joshue.

Ovaj 31-godišnjak nerijetko je u prošlosti bio meta kritika zbog svog stasa, a od posljednje borbe je u misiji da smanji prekomjernu težinu i čini se da mu to uspijeva.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija s jednog od njegovih treninga na kojoj je Meksikanac izgledao primjetno vitkiji i mršaviji, a prošlog mjeseca je objavljeno da Ruiz trenira s trenerom Canela Alvareza Eddyem Reynosom kako bi se "vratio na pravi put".

"Naporno radim na pripremama za sljedeću borbu. Hvala Bogu da smo na dobrom putu. Teško je. Nikad to nisam radio u svom životu. Nikad nisam dizao tegove. Nikad nisam imao trenera poput njega koji insistira na fizičkoj spremi. Vrijeme je za trčanje. Vrijeme je za povratak. Vrijeme je za naporan rad", poručio je Ruiz koji je senzacionalno nokautirao Anthonyja Joshuu u junu 2019. godine i postao je svjetski prvak, ali je u revanšu u decembru iste godine poražen jednoglasnom sudijskom odlukom.