Gameri već uživaju
63

Igra Call of Duty: Warzone Mobile dostupna za iOS i Android

D. B.
Activision je pokrenuo vlastitu verziju battle royale igre namijenjene smartphoneima, a to je Call of Duty: Warzone Mobile.

Igra je dostupna za preuzimanje već nekoliko dana i odvojena je od dobro poznatog naslova Call of Duty: Mobile, koji nudi single player i multiplayer iskustvo, dok se Warzone fokusira na battle royale žanr.

Naravno, igrači se mogu pridružiti standarnim multiplayer serverima, no samo nakon što odigraju nekoliko Warzone igara.

Zanimljivo, napredak koji se odnosi na oružje, XP bodove i postignuća dijeli se na svim platformama dok god je korisnik prijavljen na svoj Activision nalog. To je posebno praktično ukoliko često prelazi između PC-a, konzole i smartphonea. Igra se može igrati pomoću touch kontrola na ekranu smartphonea s operativnim sistemima iOS ili Android, ali se može koristiti i kompatibilni kontroler. Backbone One je jedna od opcija, a kompanija je čak i ponudila specijalno izdanje kako bi proslavila lansiranje igre Call of Duty: Warzone Mobile.

Standardni Xbox Wireless Controller ili Xbox Elite Wireless Controler su također opcije za korištenje. Pored toga, igra podržava i bežični Sony PlayStation 5 DualSense i PlayStation 4 DualShock 4 kontrolere.

Vezani članci