Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% ljudi ne zna ni sta je ovo, nit ima pojma kome je namijenjeno. Ovo je za sve one sredine u kojima je normalna dostupnost internetu nemoguca. To znaci odes u prasumu i imas net, e to se placa. Nije ovaj lud zna on u koju nogu hramlje.
Ovo ce postizi tako da orbit satalita bude blize zemlji, to starlink uradio jer amazon zeli postavilti mrezu satalita sa nizom orbitom i brzinom od 400Mbps.
Super drago mi je. Al zivim za taj dan kad mi internet bude mogao iz sobe u sobu uhvatit signal a ne da moram ko Spiderman po zidu se penjati i hvatati signal.
Nije valjda da nemas 50 maraka za AP?
Hahahah šabane, kupi ruter eb,,em te glupa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)