PROMO
9

Novi laptopi za sve vaše potrebe i otplatu do 24 rate u ponudi BH Telecoma

Pouzdan laptop danas je ključ produktivnog dana, bilo da ste školarac/student ili vam je ovaj uređaj neophodan za kancelarijske poslove.

Tragate li za novim laptopom koji će ispuniti sve vaše potrebe uz pristupačnu cijenu, BH Telecom u svojoj ponudi ima modele koje svakako trebate razmotriti.

Lagan, velik i cjenovno pristupačan

Lenovo IdeaPad 3 laptop odličan je izbor za svaki dom i uspješno odgovara na zahtjeve studenata. Njegove prednosti su veliki ekran od 15,6 inča, snažan procesor i privlačna cijena. Uzak okvir sa sve četiri strane i rezolucija od 1920x1080 piksela omogućavaju da iz ekrana izvučete maksimum, pri gledanju i korištenju. Ovaj laptop je opremljen mehaničkim i inteligentnim funkcijama hlađenja koje mu osiguravaju optimalne performanse.

U ponudi su tri varijante sa različitim procesorima (AMD Ryzen 3 5300U, Intel Core i3-1115G4 i Intel Celeron 6305) i varijantama memorije, koje birate u skladu s vašim potrebama.

Lenovo IdeaPad 3 laptop je težak samo 1,65 kg, a njegova baterija od 45Wh omogućit će vam do 7,5 sati rada. Ovaj model dolazi bez instaliranog operativnog sistema.

Odlučite li se za kupovinu putem BH Telecoma, omogućeno vam je plaćanje na rate, a za otplatu na 24 mjeseca mjesečna rata iznosi već od 30,24 KM.

Modele Lenovo IdeaPad 3 laptopa istražite na ovom linku.

Dell Vostro 5515 - drugo ime za produktivnost

"Produktivnost na prvom mjestu" - to je slogan laptopa Dell Vostro 5515. Osmišljeni da vas prate u stopu tokom cijelog radnog dana, ovi nevjerovatni laptopi imaju moćan procesor i grafiku koji vam omogućavaju da ispunite sve poslovne ciljeve.

Kreatori su posebno ponosni na elegantni dizajn ovog tankog laptopa (najtanji dio ima tek 14,6, a najdeblji 18 mm), ali i redizajnirani sistem hlađenja. Dok dinamično obavljaju vrhunske zadatke, istovremeno su i veoma tihi, a za samo sat vremena njihova baterija se puni i do 80%, što vam daje značajno više slobode da radite s bilo kojeg mjesta. Za još bolju memoriju i više prostora za pohranu svih vaših podataka, uređaji su opremljeni tako da podržavaju dualni slot za memoriju i SSD.

Za maksimalnu produktivnost tu je i tastatura otporna na tečnost i težina od 1,63 kg. Dell je i ovoga puta vodio računa o sigurnosti, tako da kamere ovih laptopa možete brzo i lako zatvoriti kada nije u upotrebi, a njihov igurnosni čip štiti vaše podatke od vanjskih napada.

U ponudi BH Telecoma možete pronaći tri modela laptopa Dell Vostro 5515, a svi dolaze sa instaliranim operativnim sistemom Windows 11. Za kupovinu na 24 rate cijene se kreću od 67,63 KM mjesečno.

Odaberite svoj Dell Vostro laptop klikom na ovaj link.