Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato se kod nas nakon sto se napravi MHE na maloj rijeci punoj riba,koja iste uništi nepovratno,ode na pijacu,uzme par kila pastrmke potocarke i onako medijski popraćeno "obogati" rijeka i bise niko ni rijec ne kaže.
Samo dugotrajna Korona,moze spasiti planetu.
cudo ovo nema kakve veze sa Balasom, ono stuke, sarani, somovi i ti stihovi
Populacija ljudi na svijetu će početi opadati nakon 2040. godine, to je navodno jedna od faza u razvoju siromašnih zemalja u razvijene, pa tako i Kine i Indije. Nadati se da će to za 100 godina dovesti do makar blagog oporavka prirode
Eto u nas ne raste populacija (bas obratno) a nikada vise zagadjena priroda....
Kod nas se izgradnjom MHE direktno i svjesno radi na ubijanju ribe i ostale faune u rijekama.
ok, mi cemo tipkat na klixu