"Coffee to go"
50

Neobična instalacija na kružnom toku u Banjoj Luci privlači veliku pažnju građana

L. R.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Na jednom od kružnih tokova u Banjoj Luci ovih dana pažnju privlači jedna neobična instalacija.

Naime, na društvenim mrežama kruže fotografije i snimak na kojem je moguće vidjeti predmet u obliku papirnate čaše za takozvane "kafe za ponijeti", a koji se navodno nalazi u blizini poznatog banjalučkog tržnog centra.

Mnogi korisnici društvenih mreža pitaju se o čemu je riječ, a jedna korisnica TikToka podijelila je snimak uz opis: "Šta se događa u Banjoj Luci?"

Međutim, po komentarima još uvijek nije jasno kada je i zašto se u Banjoj Luci pojavila ova neobična instalacija. Ideja da grad dobije spomenik kafi nekima je zvučala sjajno, a većini je zapravo bila smiješna.

"Prejako", "Šta je ovo sad", "Ludilo mozga", "Šta predstavlja ovo", "Predobro ,svaka čast", "Kružni šok", "Kanta?", "Kanta puna čega?", "Je li ovo bazen", "Zašto je to čudno? Možda hoće najaviti nekakav događaj", "Zaklanja pogled vozačima, veoma rizično", bili su samo neki od komentara.

Ipak, najvjerovatnije je da je riječ o još jednoj kreativnoj marketinškoj ideji nekog brenda, koji će uskoro otkriti detalje i predstaviti svoje usluge.