Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ljudini Đoletu ali ovo je bas preseravanje.
Nikada nisam slusala Djoleta ali postujem njegov rad i vjerujem da je bio dobar covjek. Ali izaci i lijepiti slike na most i okupljati se??? Boze sacuvaj naroda. Nazovite most po onima koji su odbranili nasu Tuzlu. Ne znam, cini mi se da smo mi u globalu besposlicari
KOJE SMO MI JADE MOJ JARANE, NIGDJE U SRBIJI NECES CUTI MOSTOVE ULICE ITD SA NAZIVIMA NASIH POZNATIH LJUDI. OJ NEVJERUJEM SVEGA MI. CUJ NAZIV MOSTA JBT DAN.
Svaka cast Tuzlacima, za cca. 72 sata odradili posao. Ovo u drzavi tu podrazumijevam i Sarajevo i Banja Luku i Mostar ne bi bilo odobreno dok ne dodju vakcine a kada ce doci to se ne zna.
Ajde jedite govna vecina komentatora...
A šta je s našim Bosancima. Zar ih nema koji su zaslužili da se mostić u malograđanskoj Tuzli nazove po njihovom imenu.
Utrka regiona,ko će prvi imenovati nešto po Đoletu. Ljudi vi stvarno nemate problema u životu.
Po Srbiji i Hrvatskoj puno,ulica,trgova,parkova itd nose nazive po poznatim bosancima.Koje ste vi budaletine ha,ha,ha,a bogme i balijetine.
Šta će kad Sejo Kalač preseli.
ja krkanluke, u pm, pa neka ga formalno imenuju, čuje neformalno ga imenovali
Bravo
Merlin na aparatima.
kakva patetika
Čeka se odgovor Sarajeva, hajmo sarajlije, zaslužio je!
gledaj tuzlanskih komunjara i besposličara što su stanove dobili džaba, pouvaljivali se na budžete razne, cijeli život nisu ništa radili, i sad nešto predlaže...idite radite šta konkretno lezihljebaroši i besposličari.
Aj ba pustite covjeka na miru, de se sad prepirite ko ce mu gdje ulicu dat..