25-godišnja manekenka
34

Page Six: Leonardo DiCaprio je u ozbiljnoj vezi sa Vittoriom Ceretti

L. R.
Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti (Foto: Twitter)
Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti (Foto: Twitter)
Nakon što su snimljeni u jednom noćnom klubu na Ibizi, Leonardo DiCaprio i manekenka Vittoria Ceretti navodno su u ozbiljnoj vezi.

Kako saznaje Page Six, DiCaprio (48) i Ceretti (25) u ozbiljnoj su vezi, a vijest o tome potvrdio je izvor blizak redakciji. Naime, nakon što su ovog ljeta snimljeni u strastvenom poljupcu u noćnom klubu "Hi" na Ibizi, par je potaknuo glasine o novoj ljetnoj romansi.

Međutim, ubrzo nakon tog izlaska, par je više puta uočen u SAD-u, što je dodatno potaknulo glasine o romantičnoj vezi. Par je viđen u Kaliforniji, kada su u Santa Barbari pili ledenu kafu i jeli sladoled.

"Posljednjih nekoliko mjeseci provode prilično vremena zajedno i uživaju u upoznavanju jedno drugoga na višem nivou", navodi izvor.

DiCaprio i 23 godine mlađa italijanska manekenka su prošle sedmice viđeni i na zabavi Vogue World koja se održavala u Londonu, a izvor tvrdi da se nisu razdvajali cijelu noć. Drugi izvor je naveo da je DiCaprio čak bio uočen kako podržava Ceretti u Milanu dok je šetala modnim pistama na Sedmici mode.

Iako se pričalo da je Ceretti u braku s DJ-om Matteom Millerijem, mediji navode da su se oni u međuvremenu razveli. Vittoria Ceretti je uspješna italijanska manekenka koja se proslavila sa samo 14 godina. Pozirala je za naslovnicu časopisa Vouge, a radila je za brendove Dolce & Gabbana, Fendi, Chanel, Prada, Dior, Moschino i Valentino.