Posebno iznenađenje
50

David Beckham za rođendansku zabavu Victorije potrošio više od 300.000 dolara

N. C.
David i Victoria Beckham
David i Victoria Beckham
Victoria Beckham nedavno je proslavila svoj 50. rođendan povodom kojeg je organizirala zabavu, a za posebna iznenađenja pobrinuo se njen suprug David.

Naime, on je za rođendan svoje supruge potrošio više od 300.000 dolara, a angažirao je omiljenog kuhara Victorije i nabavio njen omiljeni šampanjac koji po boci košta više od 3.500 hiljade dolara.

Posebno iznenađenje bile su članice nekada veoma popularne grupe Spice Girls, čiji dio je bila i Victorija. One su zajedno izvele svoju pjesmu "Stop", a imale su i koreografiju.

Prije početka zabave David i Victorija pozirali su zajedno sa svoje četvero djece, a fotografiju je ponosno objavila slavljenica na svom Instagram profilu.

David Beckham je ranije supruzi čestitao rođendan videosnimkom na kojem se nalaze neki od važnijih trenutka iz njihovog života.

"Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebaš se osvrnuti i biti ponosna na ono što si postigla, i ono što si izgradila, ti si Posh spice, poslovna žena i naravno udana za engleskog kapetana. Ali najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš ih i podučavaš ih... Oni te vole neopisivo, svi te toliko volimo. Želim ti poseban dan, zaslužuješ sve", napisao je.