Skladan par
79

Šejla Zonić nakon nastupa koji je privukao pažnju: Ne bih bila ovdje da nije mog supruga

I. S.
Screenshot: Grand
Screenshot: Grand
Talentovana bh. pjevačica Šejla Zonić je ponovo privukla pažnju nastupom na "Zvezdama Granda", a sada je podijelila svoje impresije.

Izvela je pjesme "Da sam ptica" i "Vazduh koji dišem" te osvojila maksimalnih šest glasova žirija.

"Imala sam velika očekivanja od ovog nastupa. Potrudila sam se da i stajling bude drugačiji. Polako pronalazim svoj smjer zahvaljujući savjetima, sugestijama i kritikama žirija. Uvijek ima prostora za rad", rekla je.

Dalje je komentarisala svog supruga Armina, koji ju je savjetovao da se prijavi na "Zvezde Granda" i koji je njena najveća podrška.

"Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovdje u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima i da li je ovaj svijet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega, ja se ne bih pojavila. Podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije me ubijedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala", navela je.

Armin se uključio u intervju te otkrio koje je ključno pitanje dalo odgovor.

"Ona je bila neodlučna mjesecima. Na kraju sam odustao i pitao sam je samo jedno: 'Ljubavi, da li želiš da budeš muzičar - umjetnik ili da muziku gledaš kroz biznis i umjetnost?'. Ukoliko ćeš je gledati kroz biznis, zna se šta on sa sobom nosi - putovanja, finansije, simpatije... Ako ćeš biti muzičar - umjetnik, to će biti preživljavanje, koliko god ružno zvučalo", naveo je.