"Da me trnci bude"
87

Kinematografsko iskustvo: Stoposto predstavio drugi dio trilogije Danonoćno

N. V.
Nakon što je 14. februara na kanalu kreativne platforme Disco Kliker predstavio singl Šećeru, Stoposto je večeras otkrio i drugi dio trilogije Danonoćno, videospot za pjesmu Da me trnci bude.
Kao i pjesma Šećeru, Da me trnci bude rezultat je rada istog kreativnog tima - za muziku je bio zadužen Kolateral, dok su mix i master rezultat rada producenta Shtuke u Kolateral studiju.
Scene iz spota za
Scene iz spota za "Da me trnci bude"

"Da me trnci bude predstavlja kompleksniju viziju ljubavi od one u numeri Šećeru. Idejno, ovo je pjesma o ljubavi osoba u dvadesetim godinama kada se sukobljavamo sa egom koji uzrokuje neshvatanje ili olako shvatanje partnera. Pjesma govori o idejama u našim glavama koje su potpuno različite od stvarnosti, pa i introspekciji koja može dovesti do tačnih ili pogrešnih zaključaka", govori Stoposto.

Scene iz spota za
Scene iz spota za "Da me trnci bude"

Videospot za numeru Da me trnci bude režirao je Mario Ilić. Ovakav vizuelni komad dosad nije snimljen u produkciji nijednog bosanskohercegovačkog muzičara, pa će spot pružiti jedinstveno kinematografsko iskustvo svim gledateljima.

Scene iz spota za
Scene iz spota za "Da me trnci bude"

Spot je sniman u Beču, a pored Marija, ekipu su činili i Marija Đondović (kreativna direkcija), te Rahatlook tim predvođen Elenom Čović i Bjankom Mujičić.

Scene iz spota za
Scene iz spota za "Da me trnci bude"

Završni dio trilogije Danonoćno bit će predstavljen 14. marta.

Prije 15 dana, na Dan zaljubljenih ovaj umjetnik je predstavio singl "Šećeru" koji govori o govori o "tinejdžerskoj ljubavi, mahnitoj zaslijepljenosti, fazi u kojoj pod naletom hormona idealiziramo osobu".

I "Šećeru" ste imali priliku prvo poslušati na Klix.ba, a naredni i posljednji singl u trilogiji "Danonoćno" će biti dostupan za dvije sedmice.