Veliki uspjeh
2

Dajana Gudić dijeli kadar sa svjetskim filmašima, uključujući zvijezdu "One Tree Hilla"

I. S.
Foto: Instagram/dajanagudic
Foto: Instagram/dajanagudic
Bh. glumica i manekenka Dajana Gudić će se uskoro naći u kadru sa svjetski poznatim filmašima.

Naime, ona je na društvenim mrežama najavila da će uskoro objaviti film pod nazivom "Impulse".

"Sretna sam što mogu najaviti da je moj film 'Impulse', ranije poznat kao 'DYAD', sada dostupan za prednarudžbe. Niste spremni za ovo", napisala je.

Režirao ga je Patrick Flahery. Kako je navedeno na Apple TV-u, film donosi priču o Sofiji, novinarki koja jako želi ostaviti svoj trag pa se počne baviti istraživanjem ubistava poznatih ličnosti. Ona upoznaje Zanea, vođu organizacije koja okuplja medijske mogule, političare i holivudsku elitu. Kada Sofija otkrije koliko moć zapravo ima ova organizacija, sebi zadaje nemogući zadatak da ih razotkrije, tj. "uhvati".

Pored Dajane, u filmu glume i Paul Johansson, zvijezda "One Tree Hilla", Nick Cassavates, režiser "The Notebooka" i Lou Ferrigno Jr., koji je poznat po CBS-ovoj seriji "S.W.A.T".

Podsjećamo, Dajana je 2022. godine ostvarila ulogu u filmu "Dyad", režisera Patricka Flahertyja. U njemu također glume Miraj Grbić, Nick Cassavetes, Paul Johansson, Jami Alix i drugi.

"Želim izraziti zahvalnost za to što mi se upravo ostvario jedan od mojih najvećih snova. Ovo je bilo jedno od najnevjerovatnijih, najizazovnijih i najvrednijih iskustava u mom životu", navela je Dajana ranije.

Ranije se pojavila u filmu "All-Star Weekend" Jamieja Foxxa. U njemu su glumili i Gerard Butler, Robert Downey Jr., Benicio Del Toro, Jesszica Szohr... Ova Sarajka živi i radi u Los Angelesu.