Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH Himalaje
Dženad Džindo i Adnan Bubalo dva bh fotografa specijalizovana za fotografiju prirode, svjetskog kalibra. Oba vrhunska i odlična na svoj način. Sve najbolje za obojicu.
Fantazija...
pa neučini li i ti isto,kažeš da sam iz Bosne,nije li i to po tvome djeljenje,govorim o činjenicama,ovo na slici je Hercegovina,..a Bosna se spominje u ozbiljnim i političkim temama kao Država,..o tome ne govoriš,..zašto ne spomenuti našu kršnu i dičnu Hercegovinu kao regiju i dio BiH,..
Svaka cast, tacno se osjeti neka emocija u fotografijama
Jedini hardcore fotograf. Ostalo manekeni.
sve to ima zemlja ta,moja Hercegovina,...
Garant pises odnekud iz Bosne. Dosta nam je ba podjela!
Pitomije je na Marsu.
Domovina 🇧🇦
Odlično 👍
Kakvo imamo bogatstvo, obisao sam Svicarsku, stvarno prelijepa zemlja. Ali nismo ni mi daleko po prirodnim bogatstvima i ljepotama. Samo malo da se ulozi i da se promovise. Bili bi najposjecenija zemlja Balkana poslije Grcke, i sigurno najposjecenija zbog planinskog turizma. Ali, i to "malo" nazalost danas djeluje kao nedostizno. U Svicarskoj ne mozes naci sporet podno planine, dok podno Konjuha mozes, i sporet i stari tv, auto gume itd.
ZNAMO KO JE UBIO DŽENANA! OTKRIJTE KO JE UBIO DŽENANA!
Batler?
pravi si roker