Branila isticanje stomaka
55

Rihanna pozirala za naslovnicu magazina Vogue, otkrila da nije planirala trudnoću

N. O.
Rihanna za Vogue (Foto: Twitter/Vogue)
Rihanna za Vogue (Foto: Twitter/Vogue)
Rihanna krasi naslovnicu majskog izdanja američkog Voguea u zadivljujućem poluprozirnom čipkanom kombinezonu, a u intervjuu je otkrila da njena trudnoća nije bila planirana. Također, dotakla se i redefiniranja tradicionalnih trudničkih izdanja kazavši da neće kriti svoje tijelo.

Pjevačica je za naslovnicu nosila jednodijelni Alaïa komad i odgovarajuće štikle, dok je na drugoj fotografiji pozirajući u Saint Laurent kaputu pokazala goli trudnički stomak.

U intervjuu za magazin, Rihanna je detaljno ispričala kako se plaši da čuje priče drugih žena koje su se borile s postporođajnom depresijom, a istovremeno je otkrila da nije planirala dijete s reperom ASAP Rockyjem.

Upitana o svom najvećem strahu kada se porodi, odgovorila je: "Posporođajna depresija. Hoću li se osjećati emocionalno van kontrole? To su priče koje čujem od drugih žena i koje me plaše."

Ponosno izlažući svoj goli stomak, Rihanna je također pozirala u crvenom crop sakou i odgovarajućoj suknji od Ricka Ovensa, a zadivila je izdanjem u haljini Jean Paul Gaultier.

Razgovarajući o svojim planovima za dan kada se porodi, Rihanna je priznala da ograničenja covida mogu ometati planove da budu prisutni svi njeni prijatelji i porodica, ali se našalila da bi mogla samo "iznajmiti autobus za zabavu".

Uprkos ovim brigama, dodala je da je odlučna da nastavi da upravlja svojom imperijom vrijednom milijardu dolara dok odgaja svoje prvo dijete, rekavši: "Uravnoteženost je jedan od mojih najvećih izazova i uvijek je bio. Sada je tu još jedno ljudsko biće koje dolazi u igru, to opet mijenja šta to znači."

Pjevačica je također branila svoje redefiniranje trudničke mode i prigrlila svoje promjenjivo tijelo, nakon što je ponosno pokazala svoj rastući stomak u nizu oskudno odjevenih izgleda.

"Nadam se da smo uspjeli da redefinišemo ono što se smatra 'pristojnim' za trudnice. Moje tijelo trenutno radi nevjerovatne stvari i toga se neću stidjeti", rekla je.

"Ovo vrijeme bi trebalo biti slavljeničko. Zašto bih krila svoju trudnoću?", poručila je.

[TWITTER]1513871059145080838[/TWITTER]

Pojasnila je da je nakon što je saznala da je trudna pomislila kako ne postoji šansa da kupuje trudničku odjeću: "Žao mi je - previše je zabavno oblačiti se. Neću dopustiti da taj dio nestane jer se moje tijelo mijenja."

Dok se sprema da dočeka svoje prvo dijete, Rihanna je otkrila da nikada nije planirala da zatrudni van braka, dodajući: "Uvijek sam mislila da će prvo biti brak, pa beba, ali ko kaže da to mora da bude način. Sigurno neću dopustiti da mi to smeta da budem mama."