PROMO
161

Oriflame predstavio novu maskaru za volumen trepavica: Budite i vi Tremendous

Jedan od najpopularnijih i najčešće korištenih make-up proizvoda u ženskim torbicama je maskara, a ponekad je dovoljan samo jedan sloj za potpunu transformaciju izgleda.

The ONE Tremendous Big Volume maskara zaslužna je za nevjerovatno velike i guste trepavice pjevačice i TV voditeljice Mirele Laković, koja je zaštitno lice ove kampanje Oriflame kozmetike, a krasi i naslovnicu kataloga septembar.

Nova Oriflame maskara nudi izuzetan volumen i postojanost u svim aspektima: jedinstven dizajn, senzacionalna veličina i jastučasta vlakna. Šta je to što ovu maskaru čini jedinstvenom i drugačijom od drugih? Četkica od 30 mm kreirana je tako da zahvati svaku trepavicu i pruži joj dodatni volumen, a čak 90% žena saglasno je da Tremendous maskara trenutačno daje ekstremni volumen. Pored toga, 91% žena saglasno je da je maskara izuzetno intenzivne crne boje, a prozračna tekstura daje dojam kao da je samo zrak na trepavicama. Spužvasta vlakna četkice osmišljena su da upiju više formulacije nego ikad i pruže ugodno nanošenje. Rezultat su veće, odvažnije, intenzivno crne trepavice i posebno ženstveni, snažni izgled zapanjujuće postojanosti.

Da li ste i vi već naša Tremendous dama? Snažna i iznimno ženstvena, baš kao nova Oriflame maskara! Iskoristite odličnu priliku kupovine maskare po promo cijeni od 9,95 KM u katalogu septembar, a uz prednosti članstva ostvarujete i uštedu od 25 posto uz svaku kupovinu.

Zašto ne biste rasplamsali svoje samopouzdanje odvažnom odjećom i dramatičnim pogledom? Ako išta može učiniti vaš pogled zavodničkim i atraktivnim, to je The ONE Tremendous maskara. Sada su ženstvenost i odvažnost još jednostavniji. Budi posebna, budi tremendous!