Ikona stila
45

Kate Middleton vjerna je jednom modnom brendu, ovo su neke od njenih najboljih kombinacija

N. C.
Kate Middleton
Kate Middleton
Mnogi smatraju da je Kate Middleton ikona stila, a njene modne kombinacije i beauty rutine slijede brojne žene širom svijeta.

Vojvotkinja od Cambridgea poznata je kao žena decentnog stila, a ljubitelji mode uvijek rado skeniraju njene odjevne kombinacije u kojima redovno osvaja, ali i inspira druge.

Ona je možda vojvotkinja, ali je i kraljica recikliranja odjeće te je često možemo vidjeti u odjevnim kombinacijama koje je već nosila. Također, Kate često bira odjeću Zare, modnog brenda koji je osvojio srca brojnih pripadnica ljepšeg spola širom svijeta.

U Zarinim modnim kombinacijama ona vrlo često dokazuje kako high street komadi mogu izgledati kraljevski. Također, njene kombinacije potvrđuje koliko je Kate osviještena kada se radi o modi. Buduća kraljica često kombinira visoku modu s high street komadima, a poznata je po tome da godinama nosi istu odjeću.

U nastavku vam donosimo neke od najljepših outfita vojvotkinje koji su izašli iz Zarinih pogona.

(Foto: REX)
(Foto: REX)

Na prvom mjestu je crno-bijela haljina koju je vojvodkinja nosila po drugi put ovog oktobra tokom posjete Centru za longitudinalne studije na Univerzitetskom koledžu u Londonu.

Njeno najupečatljivije pojavljivanje u Zarinoj odjeći vjerovatno je ono nakon njenog vjenčanja 2011. godine, kada je nosila plavu haljinu koja je koštala 65 dolara.

Mnogi još uvijek pamte i prvu zvaničnu kraljevsku turneju para po Kanadi 2016. godine. Kate je tada nosila bijeli Zara sako koji je koštao 97 dolara.

Također, očito je da Kate voli blejzere, koje često nosi i koje ima u raznim bojama i dezenima. Nedavno je viđena u plavom blejzeru iz Zare koji je koštao 79,50 dolara. Kejt je ovaj blejzer odjenula kada se pridružila princu Wiliamu na drugoj etapi njegove škotske kraljevske turneje u maju 2021. godine.

Najbliža Zara prodavnica nalazi se samo nekoliko metara od njene kuće u Kensingtonskoj palati. Zasigurno se može reći da je vojvotkinja vijerna ovom modnom brendu čiju odjeću vrlo često nosi.