Jednostavan trik
43

Uz pomoć jeftinog sastojka vaša odjeća iz ormara mirisat će godinama

L. R.
© Shutterstock
© Shutterstock
Ako vaša odjeća ima neugodan miris ili jednostavno ne miriše kao kada ste je tek oprali, mogli biste isprobati jedan vrlo ekonomičan trik uz pomoć kojeg će vaša odjeća mirisati.

Korisnica TikToka pod nazivom "boringbb", koja često dijeli svoje modne kombinacije i različitu odjeću, otkrila je jedan trik kojim se služi njena baka. Naime, ona tvrdi da ćete uz pomoć jednog sastojka postići da vaša odjeća miriše i do 20 godina.

Riječ o korištenju običnog sapuna, koji se može naći po vrlo povoljnim cijenama u svim marketima.

@boringbb Much nicer than having a bunch of loose sticky paper in the sides of your dresser #laundryhack #grandmaadvice #clothinghacks ♬ original sound - Julia

Budući da je od svoje bake naslijedila i veliki broj takozvane vintage odjeće, koja je jako stara, trik sa sapunom joj je neophodan.

Ima li još neko da koristi one testere mirisa iz časopisa i gurne ih u ladice kako bi mu odjeća lijepo mirisala? Ja jesam do prije nekoliko mjeseci", navela je.

No, jednom prilikom bila je kod bake i vidjela je kako iz ormara vadi sapun. To joj je bilo čudno pa je pitala baku zašto to radi, a ona joj je objasnila da uz pomoć sapuna održava miris odjeće koja je stara.

Dakle, kako biste iskoristili ovaj trik, potrebno je da kupite sapun čiji vam miris odgovara i zamotate ga u papir. Na taj način, imat ćete odjeću koja miriše, a dobra stvar je što ćete se riješiti i moljaca. Video ove TikTok korisnice pogledan je više od 680.000 puta, a mnogi su pohvalili ovaj trik.