Želite ljetovati?
151

ZiraatBank BH vam omogućava besplatan let za Tursku

ZiraatBank BH Vam pruža mogućnost za ugodan odmor u prelijepoj Turskoj uz priliku za novi besplatan let sa kompanijom Turkish Airlines.

U ovim posebnim okolnostima kada su putovanja limitirana, čak u pojedine zemlje apsolutno onemogućena, Republika Turska je građanima Bosne i Hercegovine širom otvorila svoja vrata da i ove godine uživaju u svim prirodnim blagodatima koje pružaju prelijepe obale antalijske rivijere, Sredozemnog i Egejskog mora.

Ukoliko se odlučite sebi priuštite odmor iz snova ovog ljeta, ZiraatBank BH je svim klijentima pripremila izuzetnu ponudu povoljnih kredita za finansiranje godišnjih odmora u prelijepoj oazi turske obale, sa fiksnom kamatnom stopom 1,50 % na 12 mjeseci i 1,90 % na 24 mjeseca. Maksimalna suma kredita iznosi 10.000 KM. Pored redovnog troška avio karte i cjelokupnog hotelskog aranžmana omogućeno je finasiranje dodatnih pratećih troškova u maksimalnom iznosu do 20%.

Zadovoljstvo nam je pružiti informaciju da smo u saradnji sa našim strateškim poslovnim partnerom, kompanijom Turkish Airlines, omogućili svim klijentima koji apliciraju za kredit finansiranje godišnjeg odmora u Tursku i koji kupe avio kartu Turkish Airlinesa da učestvuju u nagradnoj igri uz mogućnost osvajanja jedne besplatne povratne avio karte za svoje naredno putovanje u Tursku i destinaciju u ovoj prelijepoj državi po vlastitom izboru.

Nagradna igra će trajati 12 sedmica, tačnije do 14.10.2020. godine. u kojoj će se nagraditi 12 klijenata. Svake druge sedmice slučajnim odabirom izvlačit će se dva dobitnika besplatne povratne avio karte Turskih Airlinesa.

U prostorijama sjedišta ZiraatBank BH, održan je sastanak koji je imao za cilj pružiti podršku ovom projektu. Sastanku su prisustvovali predsjednik Uprave ZiraatBank BH Yusuf Dilaver, nj.e. ambasador Republike Turske u BiH Haldun Koc i direktor ureda kompanije Turkish Airlines u BiH Ahmet Salih Kansu.

“ZiraatBank je danas objavila jedan paket podrške ekonomijama BiH i Turske, a koji dolazi u vremenu pandemije I zaustavljanja socijalnih I privrednih aktivnosti, naročito turizma. Mi dajemo punu podršku ovom projektu I nadamo se da će realizacija ovog projekta biti uspješna, kao i da će rezultati pokazati bliskost naših zemalja”, izjavio je Haldun Koc, ambasador Republike Turske u Bosni I Hercegovini.

Naši klijenti zaslužuju najbolje i naše zadovoljstvo i cilj jeste da konstantno kreiramo nove ideje i pogodnosti upravo njima. Na ovaj način nastojimo potvrditi naš slogan – više od banke.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici www.ziraatbank.ba.