Dodatna pogodnost
23

Addiko Bank Sarajevo: Odobrenje kredita samo uz ličnu kartu

Sponzorirani članak
Addiko Bank Sarajevo
Addiko Bank Sarajevo
Proces odobrenja kredita sada je još jednostavniji jer uz posebnu ponudu kredita Addiko Bank Sarajevo kredit može biti odobren samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u poslovnicu banke.

Addiko Bank Sarajevo kontinuirano radi na unapređenju procesa rada i razvoju savremenih digitalnih rješenja kako bi bankarska iskustva učinili jednostavnijim i pristupačnijim. Proces odobrenja kredita sada je još jednostavniji jer svim građanima koji ispunjavaju uslove kreditiranja u Addiko banci, kredit u iznosu do 2.000 KM, sa rokom otplate do 24 mjeseca, može biti odobren samo uz ličnu kartu i jednu posjetu poslovnici banke.

Maksimalan iznos nenamjenskih kredita u redovnoj ponudi Addiko banke iznosi 50.000 KM, dok je maksimalni rok otplate 10 godina.

"Da su finansijska rješenja koja dolaze iz Addiko banke brza, praktična i dostupna bilo kad i bilo gdje, još jednom potvrđujemo našom novom ponudom. Ovu atraktivnu ponudu kreirali smo kako bi našim klijentima pomogli da ostvare svoje želje što jednostavnije i uz minimum dokumentacije. Brzi odgovori na kreditne zahtjeve omogućavaju klijentima da bolje planiraju svoje investicije, kao i da do finansijskih sredstava dođu jako brzo, kada im je to potrebno", istakao je Denis Omeragić, Direktor sektora Upravljanje proizvodima.

Omeragić navodi da i pored jednostavne procedure odobrenja kredita, klijenti u okviru ove akcijske ponude ostvaruju i brojne druge benefite.

"Pored minimuma dokumentacije, klijenti su oslobođeni mjesečne naknade za obradu kreditnog zahtjeva, ukoliko primanja usmjere na Addiko Bank. Za sve nove klijente omogućili smo i korištenje Start paketa bez mjesečne naknade i to na period na koji je kredit i odobren. Dodatna sigurnost za klijente je fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate", dodao je.

Svi zainteresovani za kredit mogu aplicirati online, putem sljedećeg linka. Ponuda je dostupna za sve postojeće klijente Banke, ali i sve one koji to odluče postati, a kredit je moguće ugovoriti i bez prenosa primanja na Addiko banku.

Više detalja o ovoj, ali i ostalim ponudama Addiko Bank Sarajevo dostupno je na web stranici Banke, a iste možete saznati i putem besplatne info linije 0 800 2 0206 ili posjetom bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.