promo
6

Obradujte kolegice i poslovne saradnice idealnim osmomartovskim poklonima

Razmišljate šta pokloniti kolegicama i poslovnim saradnicama za predstojeći Međunarodni praznik - Dan žena? Ne brinite, R&S ima rješenje.

Izaberite luksuzne korporativne proizvode iz ponude kompanije ili korisne ruksake iz Bobby Anti Theft programa.

Luksuzni korporativni pokloni

U našoj ponudi možete pronaći vrhunske proizvode popularnih svjetskih brendova Nina Ricci, Cacharel i Ungaro. Bez obzira da li kao poklon za dame izaberete privjesak, maramu, zaštitnu masku, sat, olovku ili rokovnik - sigurno nećete pogriješiti. Prepoznatljivi brendovi i vrhunski kvalitet proizvoda garantuju zadovoljstvo i odličan odabir.

• Pariški brend Nina Ricci je obilježje elegancije i ženstvenosti. Sofisticirani luksuz, raskošni materijali i opušteni stil su doprinijeli do toga da brend postane sinonim za savremenu modu. Izdvojenu ponudu pregledajte na linku.

• Popularni brend Cacharel je doživo svjetski uspjeh početkom 60-ih godina. Ključna obilježja ovog brenda su svježina, romantika i ženstvenost prožeti kroz sve modne dodatke. Izdvojenu ponudu pregledajte na linku.

• Modna kuća Ungaro u ponudi ima modne dodatke koje karakterišu prefinjeni detalji i luksuz. Brend je prepoznatljiv po mješavini boja i neočekivanih uzoraka, ali i čistoći oblika i drskosti detalja. Izdvojenu ponudu pregledajte na linku.

Bobby program ruksaka

Osim luksuznih proizvoda, za predstojeći praznik predlažemo kupovinu Bobby Elle, Bobby Hero Small ili Bobby Hero Regular ruksaka. Različite dimenzije, boje i dizajn proizvoda će zadovoljiti ukuse mnogih. Osim modernog izgleda, navedeni ruksaci zadržavaju sve karakteristike anti-thef programa koji podrazumijeva skrivene rajfešluse i džepove, praktičnost korištenja i pristupanja važnim dokumentima.

Bobby Elle je idealan odabir za ljubitelje anti-theft karakteristika kojima je potrebna manja torba za osnovne stvari. Trenutno je dostupan u sljedećim bojama: jeans plava, crna, svijetlo roza, svijetlo siva i antracit.

• Linija Bobby Hero ruksaka je prilagođena gadgetima – postoje odvojeni džepovi za laptop i tablet. Mala verzija je pogodna za one kojima je originalni Bobby bio prevelik (namijenjen je laptopima do 13,3'' i tabletima do 12,9'') i dostupna je u zelenoj, crnoj i cherry crvenoj boji. Regular verzija ruksaka je namijenjena laptopima do 15,6'' i tabletima do 12,9'' i dostupna je u cherry crvenoj, sivo-crnoj i zelenoj boji.

Želite naručiti predložene proizvode ili istražiti ponudu?
  1. Posjetite web shop: www.ris.ba
  2. Registrujte se kao pravno ili fizičko lice na linku
  3. Nakon kreiranog naloga sačekajte potvrdu o registraciji,
  4. Kada dobijete potvrdu na Vaš email možete izvršiti narudžbu,
  5. Pravna lica imaju mogućnost plaćanja virmanskim putem ili biznis karticama, a fizička lica imaju mogućnost plaćanja virmanskim putem, pouzećem ili karticama.

R&S olakšava posao

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala, uredskog namještaja, promotivnih materijala i korporativnih poklona, sredstava za čišćenje i zaštitne opreme, kao i IT opreme.

Vodeći se sloganom "Olakšava posao", kompanija svim klijentima pruža mogućnost da sve potrebno za kancelariju i obavljanje redovnih poslovnih aktivnosti nabave na samo jednom mjestu.

Više informacija o kompaniji možete pronaći na web stranici. Najnovije aktivnosti i specijalne ponude pratite na Facebook stranici R&S Sarajevo.