Gratis osiguranje radnika
39

Napravite "Pametan potez" na vrijeme uz Vienna osiguranje

Sponzorirani članak

Preduzetnici se u svom radnom vijeku susreću sa nizom rizika koji potencijalno dovode do šteta na njihovoj poslovnoj imovini, što može da rezultira velikim gubicima te u krajnjem slučaju dovesti do prisilnog prekida poslovanja.

Jedan od takvih primjera su zasigurno i poplave koje se sve češće dešavaju u našoj zemlji, a nakon kojih se brojne kompanije oporavljaju čak i godinama. Tako je npr. u poplavama 2014. godine nastala ukupna šteta od oko 4 milijarde KM, a što je predstavljalo 15% bruto društvenog proizvoda Bosne i Hercegovine.

Obimne padavine također pokreću i brojna klizišta u područjima gdje je prirodna sredina već ugrožena erozijom tla izazvanom nezakonitom sječom šuma te neplanskom izgradnjom stambenih objekata. Brojne analize pokazuju kako su poplavama najviše pogođeni privatni sektor, porodična mala, srednja i velika poduzeća, poljoprivredni proizvođači, te veliki broj građana. Kada je u pitanju osiguranje poslovne imovine, jako je bitno osigurati je od rizika ove i slične vrste, kao što su na primjer zemljotres i požar, koji su sve češći i ne dešavaju se tamo negdje daleko, već i kod nas. Pored toga, također je bitno odabrati provjerenog i pouzdanog partnera.

Bazirano na ekspertizi matične kompanije iz Austrije, Vienna osiguranje VIG posjeduje široku paletu proizvoda osiguranja imovine građana kao i poslovne imovine od rizika današnjice. Zato, povucite Pametan potez! , stavite sigurnost i zaštitu vaše poslovne imovine i svakog pojedinog radnika na prvo mjesto i iskoristite jedinstvenu ponudu paketa osiguranja imovine Vienna osiguranja VIG. Za sve preduzetnike koji to učine do 31.3.2021. godine, Vienna osiguranju VIG nagrađuje besplatnim osiguranjem radnika.

Vienna osiguranje VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Svi koji želite osigurati svoju poslovnu imovinu te za takav Pametan potez! biti nagrađeni besplatnim osiguranjem radnika od strane Vienna osiguranja VIG, molimo posjetite: http://www.viennaosiguranje.ba ili ostavite kontakt podatke u nastavku: